noliyiiiiiii anlamadım ben
habire misafirimiz varya artıkım açığa çıksın diyom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
noliyiiiiiii anlamadım ben
B&M sende büyümüşün Lyre gibi:jeyyar: ne işCADIARZU
vawww
dikkatli arkedeşim benimkaydirigubbakcemile5
bekliyodum bakalım fark edilicekmi diye delikafadulden
eferin saaa.s.
ee artıkın büyüyem dedim yaa:jeyyar:
vawww
dikkatli arkedeşim benimkaydirigubbakcemile5
bekliyodum bakalım fark edilicekmi diye delikafadulden
eferin saaa.s.
ee artıkın büyüyem dedim yaa:jeyyar:
:lepi::lepi::lepi::lepi:
aslında tam ben yazıcaktım baktım leptap yazmış ben senin nick küçük değilmiydi dicektim tam hehehhehe büyücekler ablası bunlarrr:roflol::roflol:
:lepi::lepi::lepi::lepi:
aslında tam ben yazıcaktım baktım leptap yazmış ben senin nick küçük değilmiydi dicektim tam hehehhehe büyücekler ablası bunlarrr:roflol::roflol:
bende inandım pehhh:1closedeyes::dilcikar:
:roflol:
inan kız inan valla bende deryaya tam acunu soriyim diyecekken mızmız yazmıştı hatta bu kadar olur dedim içimden aynı şeyi soruyok diyesırnaşık şey
inan kız inan valla bende deryaya tam acunu soriyim diyecekken mızmız yazmıştı hatta bu kadar olur dedim içimden aynı şeyi soruyok diyesırnaşık şey[/QUOyerimsenibenkalplerimiz birmiş :teytey:
Yüzüm alarji oldu kızlarrr yaaa
kabarıp çıkıyorrr deli gibi kaşınıyorrr
yediğim bişey dokunuyorrr ama neee
değişik bişey yemiyorummm da acı baharatlı tuzluuu zaten son aylarda yemiyorum
kahvaltıdan sonra bir kaşıntıııı offff
yıkasamda kaşınıyorrr
inan kız inan valla bende deryaya tam acunu soriyim diyecekken mızmız yazmıştı hatta bu kadar olur dedim içimden aynı şeyi soruyok diyesırnaşık şey[/QUOyerimsenibenkalplerimiz birmiş :teytey:
öyle vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
inan kız inan valla bende deryaya tam acunu soriyim diyecekken mızmız yazmıştı hatta bu kadar olur dedim içimden aynı şeyi soruyok diyesırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol::roflol:
herkesin kalbi bir bugünnn
acunu rüyamda görüyorum ben ancakkkk
heeeehhh acunu bıktırana kadar uğraşayım bariii
kendi kaybeder benim gibi bi cevheri kaçırıyoooo
halbuki alsaydı beni yarışmaya incilerimi dökülürdüüü:roflol::roflol::roflol:
istesede gitmem artıkım :dilcikar::dilcikar::dilcikardermişimmmm):roflol::roflol:
deryoş hamişmisin yoksa kısss
ehuehuheuuuu
:jeyyar::jeyyar: neden olmasın derya:ecrin_bebek:![]()
öyle valla yaaa bu gece depremzede kız son ikiye 100 ve 500 bin koydu kutusuna gitti 100 bin çıktı üzüldm teklifte 201 bindi hemide kızın kolu bacağı protezdi yeni gördüm kızı
öyle valla yaaa bu gece depremzede kız son ikiye 100 ve 500 bin koydu kutusuna gitti 100 bin çıktı üzüldm teklifte 201 bindi hemide kızın kolu bacağı protezdi yeni gördüm kızı