Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

B&M sende büyümüşün Lyre gibi:jeyyar: ne işCADIARZU

vawww
dikkatli arkedeşim benimkaydirigubbakcemile5
bekliyodum bakalım fark edilicekmi diye delikafadulden
eferin saaa.s.
ee artıkın büyüyem dedim yaa:jeyyar:

vawww
dikkatli arkedeşim benimkaydirigubbakcemile5
bekliyodum bakalım fark edilicekmi diye delikafadulden
eferin saaa.s.
ee artıkın büyüyem dedim yaa:jeyyar:

:lepi::lepi::lepi::lepi:
aslında tam ben yazıcaktım baktım leptap yazmış ben senin nick küçük değilmiydi dicektim tam hehehhehe büyücekler ablası bunlarrr:roflol::roflol:

:lepi::lepi::lepi::lepi:
aslında tam ben yazıcaktım baktım leptap yazmış ben senin nick küçük değilmiydi dicektim tam hehehhehe büyücekler ablası bunlarrr:roflol::roflol:

bende inandım pehhh:1closedeyes::dilcikar:
:roflol:

geçmiş olsun canım ya belki havalardandır

inan kız inan valla bende deryaya tam acunu soriyim diyecekken mızmız yazmıştı hatta bu kadar olur dedim içimden aynı şeyi soruyok diyesırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol::roflol:
herkesin kalbi bir bugünnn

acunu rüyamda görüyorum ben ancakkkk
heeeehhh acunu bıktırana kadar uğraşayım bariii

kendi kaybeder benim gibi bi cevheri kaçırıyoooo
halbuki alsaydı beni yarışmaya incilerimi dökülürdüüü:roflol::roflol::roflol:
istesede gitmem artıkım :dilcikar::dilcikar::dilcikardermişimmmm):roflol::roflol:

öyle valla yaaa bu gece depremzede kız son ikiye 100 ve 500 bin koydu kutusuna gitti 100 bin çıktı üzüldm teklifte 201 bindi hemide kızın kolu bacağı protezdi yeni gördüm kızı

deryoş hamişmisin yoksa kısss
ehuehuheuuuu

:jeyyar::jeyyar: neden olmasın derya:ecrin_bebek:

annaaaaaaaaaammmmm
yaw korkutmayın beniii
hamiş olunca yüzmü kaşınıyııııııı
benim alarjik astımım var baharda oluyor böyle burnumu koparacak gibi kaşırımmm başladı 2 haftadır valla gece yatınca burnum ağrıyor artık

bak şimdiiii yaaawwwww
niye kaşınıyommm ben abooowww:uhm:

öyle valla yaaa bu gece depremzede kız son ikiye 100 ve 500 bin koydu kutusuna gitti 100 bin çıktı üzüldm teklifte 201 bindi hemide kızın kolu bacağı protezdi yeni gördüm kızı

ayyyyy ben izleyemiyoruuummm
çok uzun zamandır tv izleyemiyorum ben

eveet yaa.ban biliyodum 100.000 çıkcanışakkıdı hatta kocişle iddasına girdik,ben kazandımm:hooray: gerçi kıza üzüldüm

her bahar olan bişise hamiş değils,indir deryoşum hehhee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…