mayiscadisi Born This Way Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2010 542 3 7 Ağustos 2010 Konu Sahibi mayiscadisi #1 kızlar bulgur pilavı yapacağım ama mutfak acemisiyim. bulguru, pirinç gibi suda bekletmem gerekiyor mu?:sinifsinif:
kızlar bulgur pilavı yapacağım ama mutfak acemisiyim. bulguru, pirinç gibi suda bekletmem gerekiyor mu?:sinifsinif:
olgu35 ölümden başkası yalan Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2009 3.363 5 7 Ağustos 2010 Konu Sahibi mayiscadisi #2 hayır, suda bekletmeyeceksiniz yerimseniben
mayiscadisi Born This Way Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2010 542 3 7 Ağustos 2010 Konu Sahibi mayiscadisi #3 teşekkür ederim canım :) yanına mısır unlu patlıcan kızartması yapıyorum bakalım nasıl olacak olumunekankayizsmile
teşekkür ederim canım :) yanına mısır unlu patlıcan kızartması yapıyorum bakalım nasıl olacak olumunekankayizsmile
fascination Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Mart 2010 2.653 6 7 Ağustos 2010 Konu Sahibi mayiscadisi #4 bak ben tarifini vermiştim tarifelerimde var bi bak istersen yardımcı olur sana
mayiscadisi Born This Way Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2010 542 3 7 Ağustos 2010 Konu Sahibi mayiscadisi #5 evet canım konuyu açtıktan sonra aklıma geldi ve senin tarifini okudum. ona göre yapacağım zaten :) teşekkürleerrr
evet canım konuyu açtıktan sonra aklıma geldi ve senin tarifini okudum. ona göre yapacağım zaten :) teşekkürleerrr
fascination Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Mart 2010 2.653 6 7 Ağustos 2010 Konu Sahibi mayiscadisi #6 mayiscadisi .!.: evet canım konuyu açtıktan sonra aklıma geldi ve senin tarifini okudum. ona göre yapacağım zaten :) teşekkürleerrr Genişletmek için tıkla... afiyet olsun canım rica ederim benim bulgur pilavım çok meşhurdur ailede hadi parmaklarını yediriceksin herkese
mayiscadisi .!.: evet canım konuyu açtıktan sonra aklıma geldi ve senin tarifini okudum. ona göre yapacağım zaten :) teşekkürleerrr Genişletmek için tıkla... afiyet olsun canım rica ederim benim bulgur pilavım çok meşhurdur ailede hadi parmaklarını yediriceksin herkese
olgu35 ölümden başkası yalan Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2009 3.363 5 7 Ağustos 2010 Konu Sahibi mayiscadisi #7 mayiscadisi .!.: teşekkür ederim canım :) yanına mısır unlu patlıcan kızartması yapıyorum bakalım nasıl olacak olumunekankayizsmile Genişletmek için tıkla... Rica ederim a.s. afiyet olsun şimdiden..
mayiscadisi .!.: teşekkür ederim canım :) yanına mısır unlu patlıcan kızartması yapıyorum bakalım nasıl olacak olumunekankayizsmile Genişletmek için tıkla... Rica ederim a.s. afiyet olsun şimdiden..