- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
- Konu Sahibi nimesayeymentalha
Gulmekten yerimde duramiuorum su an ![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
ayy dur cevap yazicam ![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
kuzum Bulgaristanda ne isiniz var. Burda yaptirsaniza ya. Eminonu sark hana gidin bunlardan orda girla ![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gulmekten yerimde duramiuorum su anayy dur cevap yazicam
kuzum Bulgaristanda ne isiniz var. Burda yaptirsaniza ya. Eminonu sark hana gidin bunlardan orda girla
![]()
Bilgece kiz bir gun sark hana gitmem lazim bu ara beraber gidek mi :)
Aa sen Istanbulda misin? Tabi seker gidelim neden olmasin yaa. ??
Aybettin kocam eminonu esnaflarindan olur carşi bizden sorulur yawrum![]()
Evettt i sallah hepimizin dostlarrrrBu mu
Allah seni ben de birsey sandım. İnşaallah en büyük derdin ender bulunan bir kurabiye kalibi olur![]()
Ama ben ankaradayim canimmm cocukla gidip bulacam yaptiricammm zorrr cok zorrrGulmekten yerimde duramiuorum su anayy dur cevap yazicam
kuzum Bulgaristanda ne isiniz var. Burda yaptirsaniza ya. Eminonu sark hana gidin bunlardan orda girla
![]()
Kurabiyr kalibi canim bulgaristanda 25 tl mis burda 60 tlKuzenimin oğlu gidip geliyor ama daha yeni gitti şu an bulgaristanda neymiş o şey merak ettim burada olmayıp da bulgaristanda olan
Bulabilirmi acaba kaliptan soylesenizKurabiyr kalibi canim bulgaristanda 25 tl mis burda 60 tl
Birtanem hamuru yuvarla gitsin ceviz olur ne isin var bulgarlaBu canim ceviz kurabiye yapma kalibi:))
Satan birini buldum oradanngetrtiyo 60 tl arti kargo 75 tl snra ogrendim ki bulgarstanda 25 tl mis bnlar smdi niye o kadar para vereyim ki ya sokakta bulmiypruz sonucta dimibulgarıstanda oldugunu nerden anladın pekı?
Ama olmuyor ki bu daha kolay ve guzelBirtanem hamuru yuvarla gitsin ceviz olur ne isin var bulgarla
Bu kurabiye kalibi 16 li :)Ben araçla bulgardan geçicem haftaya yolumun üstüyse bakiyim neymiş o![]()
Cok sirinmis ama bunun icin dertlenmeye deger mi birtanemm sen de ciziktirmeyiver duz yuvarlak olsunAma olmuyor ki bu daha kolay ve guzelbaksana sonuca
2 tane alBu kurabiye kalibi 16 li :)
Ama ben bunu aylardir ariyorum denedim elde bunun kadar guzel olmuyorCok sirinmis ama bunun icin dertlenmeye deger mi birtanemm sen de ciziktirmeyiver duz yuvarlak olsun
Husrannnnnn deyince kiyamadim usenmedim baktim turk sitelerinde satisi var bulgara medet etme turkun turkten gayri dostu yok birtanemm ceviz kurabiye kalibi satin al enter yap karsinda online satis siteleriAma ben bunu aylardir ariyorum denedim elde bunun kadar guzel olmuyorbulamicam ben bundan hüsrannnnnn