• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bulgari omnia

Asortie

bun@luzumvar..
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
9.319
604
448
39
kızlar d&p den bulgarı omnıa aldım çok hoş kokuyo tavsiye ederim bilenler varsa paylaşsınlar sizce nası

ilk önce ağır bir parfüm gibi geliyo ama durdukça güzelleşiyoa.s teyzeme doğum günü hediyesi olarak vermiştik beğenmedi ilk başta kaydirigubbakcemile3 sonra ''bi yere sıktım çok güzel kokuyomuş aslında'' dedi:roflol: güzel parfüm yani :içelim:

bi çeşidi işte canım sor var mı diye çoğu parfüm oluyo.. ayrıca buradaki arkadaşların yazdıklarını merak ederek SEXY GRAFFİTY e baktım çok meyveli bi koku durdukça nasıl oluyo bilmem ama çok yoğun bi şekilde meyveli şeker kokusu vardı pek hoşuma gitmedi..BİR DE KIZLAR DAVİDOF COOL WATHER KULLANAN LAR VAR MI BEN CALDİON UN KOKUSUNA ÇOK BENZETTİM HAFİF HOŞ Bİ KOKU O DA

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk önce ağır bir parfüm gibi geliyo ama durdukça güzelleşiyoa.s teyzeme doğum günü hediyesi olarak vermiştik beğenmedi ilk başta kaydirigubbakcemile3 sonra ''bi yere sıktım çok güzel kokuyomuş aslında'' dedi:roflol: güzel parfüm yani :içelim:
EVET CANIM İLK AĞIR GİBİ AMA DURDUKÇA KALİTELİ Bİ KOKU OLDUĞU ANLAŞILIYO:icecream:

cnm davidof cool water bana göre baya ağır bi parfüm ilk başlarda ama..sonra daha güzel oluyo o da bvlgari gibi :icecream: sen böyle parfümlerden hoşlanıyosun sanırım a.s

cnm davidof cool water bana göre baya ağır bi parfüm ilk başlarda ama..sonra daha güzel oluyo o da bvlgari gibi :icecream: sen böyle parfümlerden hoşlanıyosun sanırım a.s

aa fıstığım cool water epey hafif bir kokudur hatta deniz kokusu gibidir tabii kişiden kişiyede değişebilir, haklısın tatlım :içelim:

yok kız çok hafif bi kokuydua.s. ilk başta hoşuma gitmedi durdukça güzelleşti. caldionun kokusu aynı sanki..

benimde bey bana hediye almisti kizdim niye her zaman kinden almadin diye ilk önce sikinca fark edilmiyor ama sonra güzellesiyor valla bir ay bile dayanmadi bana:) hemen bitirdim

kızlar d&p den bulgarı omnıa aldım çok hoş kokuyo tavsiye ederim bilenler varsa paylaşsınlar sizce nası

ben 2yıl önce orijinalini kullanmıştım odunsu bir koku bugday tenli ve esmerlerde daha kalıcı olurkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

annem süper bir koku yaaa...
ya canım hakkaten güzel mi ilk zamanlar çok hoşuma gitti inan alıştığımdan mı ama ben bi kokuya öle çabuk alışıp bıkmam ama bana değişik gelmeye başladı.. arkadaşlarıma soruyorum güselmi diye sürekli ki içim rahat etsin gerçekten güsel diye...:)

annem süper bir koku yaaa...
ya canım hakkaten güzel mi ilk zamanlar çok hoşuma gitti inan alıştığımdan mı ama ben bi kokuya öle çabuk alışıp bıkmam ama bana değişik gelmeye başladı.. arkadaşlarıma soruyorum güselmi diye sürekli ki içim rahat etsin gerçekten güsel diye...:)

ya canım hakkaten güzel mi ilk zamanlar çok hoşuma gitti inan alıştığımdan mı ama ben bi kokuya öle çabuk alışıp bıkmam ama bana değişik gelmeye başladı.. arkadaşlarıma soruyorum güselmi diye sürekli ki içim rahat etsin gerçekten güsel diye...:) annem ha çok tatlısın:D:D

Back