Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EVET CANIM İLK AĞIR GİBİ AMA DURDUKÇA KALİTELİ Bİ KOKU OLDUĞU ANLAŞILIYO:icecream:ilk önce ağır bir parfüm gibi geliyo ama durdukça güzelleşiyoa.s teyzeme doğum günü hediyesi olarak vermiştik beğenmedi ilk başta kaydirigubbakcemile3 sonra ''bi yere sıktım çok güzel kokuyomuş aslında'' dedi:roflol: güzel parfüm yani :içelim:
cnm davidof cool water bana göre baya ağır bi parfüm ilk başlarda ama..sonra daha güzel oluyo o da bvlgari gibi :icecream: sen böyle parfümlerden hoşlanıyosun sanırım a.s
yok kız çok hafif bi kokuydua.s. ilk başta hoşuma gitmedi durdukça güzelleşti. caldionun kokusu aynı sanki..cnm davidof cool water bana göre baya ağır bi parfüm ilk başlarda ama..sonra daha güzel oluyo o da bvlgari gibi :icecream: sen böyle parfümlerden hoşlanıyosun sanırım a.s
kızlar d&p den bulgarı omnıa aldım çok hoş kokuyo tavsiye ederim bilenler varsa paylaşsınlar sizce nası
yok kız çok hafif bi kokuydua.s. ilk başta hoşuma gitmedi durdukça güzelleşti. caldionun kokusu aynı sanki..
bana sıktığım zaman çok ağır geliyo ama ya:tomato: değişiyo heralde zevkler işte ondan sanırsam yerimseniben:1rolleyes:
ya canım hakkaten güzel mi ilk zamanlar çok hoşuma gitti inan alıştığımdan mı ama ben bi kokuya öle çabuk alışıp bıkmam ama bana değişik gelmeye başladı.. arkadaşlarıma soruyorum güselmi diye sürekli ki içim rahat etsin gerçekten güsel diye...:)annem süper bir koku yaaa...
ya canım hakkaten güzel mi ilk zamanlar çok hoşuma gitti inan alıştığımdan mı ama ben bi kokuya öle çabuk alışıp bıkmam ama bana değişik gelmeye başladı.. arkadaşlarıma soruyorum güselmi diye sürekli ki içim rahat etsin gerçekten güsel diye...:)annem süper bir koku yaaa...