• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bulgari crystal hakkında yorum yapalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bvlgari omnia crystalline masum,temiz bir koku..fa kolonyoları varya lotus ve aqua..ikisinin karışımı gibi ferah kokuyor..içeriğinde de nilüfer çiçeği,çay,musk ve yeşillik var..noa gibi pudramsı yazlık bir koku..

hafif ve güzel bir parfüm, bende uzun bir araştırmadan sonra bir internet sitesinden 109 liraya aldım. Alışveriş merkezlerinde 190 lira civarında

Kizlar ben de cok seviyorum bu kokuyu. Parfumerici kiz koluma siktiginda asik olarak almistim. Canta boyu olarak 25 ml edp almistim. Cunku sadece aksamlari kullanmayi dusundugum bi parfumdu. Ama o nasil buram buram kokmadir ustumde saatlerce bana bile koktugu icin basimi cok agritti. Bana agir geldi malesef. Kizlar ben daha 2 hafta once acip sadece 2 kez kullandigim bu parfumu satmak istiyorum. Orjinal birebir gercek koku. Yazik olacak evde duruyor:(( almak isteyen olursa bana ozelden ulasabilir. 2014 nisanda uretilmis ben de yeni actim ve koku bildiginiz gercek koku. Ilgilenen olursa yazin yaa. Yazik oyle kalicak bi kenarda:(

Back