Gebeliğe Hazırlık Bülent Tıraş Tüp bebek ilk denemeye başladımmm kızlaaar...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sağol canim. Çok yardımcı oldun. Bülent hoca olduğu için fark var mi? Mesela başka doktor secsek farklı bir fiyat mi çıkar.

Birde muayene ücretli mi? Görüşme yapmak yani. Ve görüşmeye gittiğinde bir takım tahlilleri hsg vs. Yapmış olmak mi gerekiyor.

Rahim filmini tüp bebekten önce çekiyorlar diye biliyorum. Senin ki neden sonra çekildi.

ılk muayne gorusmeye de gıtsen ucretlı. bndn gıttıkten sonra tahlıl ıstedıler. bırde rahım fılmıne gerek gormedı transfer zamanı ıstemıstı sonradan olsun dıye. bnm embryolar hormanlarm yuksek cıknca donduruldu hocada madem suremz var cektır gorelım dedı. oyle cektrdm bıseyde cıkmadı bana da acıkcası pek mantıklı gelmedı ama ne dese yapıyosun ıste.

O yola girince mecbur yapacaksın. Ama bülent beyin rakamı biraz pahalı geldi bana.
Inşallah herşey güzel olur ve bebeğin hemen gelir. Burdan güzel haberini paylaşmak nasip olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…