Gebeliğe Hazırlık Bülent Tıraş Tüp bebek ilk denemeye başladımmm kızlaaar...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

umutsuzkadin8

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2017
771
415
23
35
doktor beye gittik allahın izniyle ilk denememize başladık adetimin 2. gününden beri gonalf kullanıyorum 7. günü doktora gittim polikistik overim bu arada ultasonda baktılar yumurtaların gayet fazla dedi. e2 hormonum 1147 çıktı yarın yine gidiyorum opu ne zaman yapılacak söyleyecekler herhalde . ama rahim dinlendirme olması gerek dedi hocam. sizce nasıl olur daha önce bülent hocaya giden var mı benim gibi polikistik over olup tüp bebek deneyen...

Gidebilecegin en iyi doktora gitmissin canim . Ben gitmedim ama tanidiklarim var. Hep basarili sonuclar. Belki ikiz bile olabilir :)
İnşallah canım önce allah sonra kendimi ona bıraktım çok araştırdım öyle gittim Bülent hocaya müthiş tatlı bi insan inşallah yavrumu kucağıma allahtan sonra onun yardımlarıyla alırım. Rahim dinlendirme istedi ama çünkü polikistik over olduğum için

Anladm canm. Sorun pko olman miymjs peki? Yapisik tup ileri yas vs buyuk problemleri olanlarda bile cok basarili bulent bey. Canm fiyatini ogrenebilir miyim peki ? Eger sorun olursa ozelden de yazabilirsin ...

Anladm canm. Sorun pko olman miymjs peki? Yapisik tup ileri yas vs buyuk problemleri olanlarda bile cok basarili bulent bey. Canm fiyatini ogrenebilir miyim peki ? Eger sorun olursa ozelden de yazabilirsin ...
Evet sadece polikistik over olmam sorun tabii özelden yazarım ama fiyat kişiye göre değişiyor sonuçta sorunlara bağlı olarak tedavide değişiyor benim bildiğim

Okurum tabi canım Allah yardımcımız olsun çok zor süreçler ama Allah güç verdikçe inşallah deneyen herkes sonuçlarını güzel alır

Merhaba bizde Nisan başında Bülent hocaya gidicez benimde eşimde sperm sorunu var maalesef aşılama yada tüp bebek için görüşmeye gideceğiz. Bülent hoca ile ilgili çok iyi yorumlar okudum inşallah bizde memnun kalırız :)

Bülent hoca gerçekten mükemmel ekibi de kendisi kadar iyi ve ilgili ben önce Allah’a sonra Bülent hocaya emanet ettim kendimi inşallah güzel sonuçlar alınır yumurtalarım toplandı bekliyoruz

Bülent hoca gerçekten mükemmel ekibi de kendisi kadar iyi ve ilgili ben önce Allah’a sonra Bülent hocaya emanet ettim kendimi inşallah güzel sonuçlar alınır yumurtalarım toplandı bekliyoruz
Böyle şeyler okuyunca mutlu oluyorum gerçekten 2 hafta kaldı bizimde gideceğiz çok merak ediyorum bakalım inşallah beklediğim gibi çıkar :) Sizde sorun neydi tedavi tam olarak ne kadar sürecek ?

Evet sadece polikistik over olmam sorun tabii özelden yazarım ama fiyat kişiye göre değişiyor sonuçta sorunlara bağlı olarak tedavide değişiyor benim bildiğim
Öncelikle tez zamanda olumlu sonuca inşallah ulaşırsınız ki bence olumlu olacak Bende polikistik overim eşimde problem yok Bülent hocayı bende hep takip ederim mümkünse fiyatını banada yazabilirmisin ön bilgi adına

Merhaba ben ilk denememi bülent b
Tıraşa yaptırdım negatif oldu eşimde kromozom translokasyonu çıktı şimdi pgt uygulucaz. Bülent beye pgt yaptıran var mı acaba

Bülent hoca da tüp bebek ne kadar Acaba?

merhaba bnde bulent beyın hastasıyım martta kımyasal gebelık oldu sımdı agustosta hısterskopi yapılacak ınsaallah eylul de transfer olacak bırbırımıze dua edelım rabbım dualarımızı kabul etsn ınsaallah

Inşallah olumlu sonuçlanır. Süreç hakkında bilgi ve fiyatı özelden rica etsem yazarmisin. Bende bülent beyi düşünüyorum.

Inşallah olumlu sonuçlanır. Süreç hakkında bilgi ve fiyatı özelden rica etsem yazarmisin. Bende bülent beyi düşünüyorum.
Amın canım saolasn ınsaallah hepımz emeklerımzn karşılığını tez vakıtte hayırlısıyla alırız. burdan yazayım merak edenlerde okusun. ılk randevuyu bulent beyle yapıyorsunuz sonrasında sızı bı hemsıreye teslım edıyor. ılk adetle ılaclara baslanıyor. arada kontrole cagırıolar yumurtalarn buyuyo mu dıe o muaynelerı bulent beyın yanındakı doktorlar yapıyor. sonra sana tekrar recete ılac verıolar ıgnelerın dozlarını ayarlıyorlar yumurtalar ıstenılen buyukluge gelnce yumurta toplama ıcın randevu verıolar. yumurta toplamayı da yanındakı doktorlar yapıyor. sonrasında sen ayılınca bılgılendırme yapılıyor. transfere hazrlanıyorsun transferı bulent hoca yapıyor. ben bulent hocayı ıkı kere bu sekılde gordum. kımyasal olunca dondurulmuslarımda olunca hoca bnmke gorusmek ıstedı neden olmadıgına nasıl yol ızlerız ona daır. o araca rahım fılmı cekıldm bı 10 dk kadarda o zaman gorustuk ettı 3. (bulent hocayı gorusum) sımdı hosteroskopı olacagım bulent hoca yapacak onuda. bunları neden soyluyorum ınsanlar herseyını bulent hoca yapsın ıstıyor fakat o kadar kalabalık kı ekıp zaten cok ıyı bnm hıc aklım kalmadı neden bulent hocayı her seferınde gormuyorum dıye. bulent hoca transferde hısteroskopı gıbı daha cıddı durumlara mudahale edıo onlar varken gelsnde benm rahım kalınlıgımıda o ölcsun kafasnda hastalar var oyle olma dıye demek ıstedım. turkıyede bellı bı yere gelmıs bı adam hastane zaten ıyı bır hastane ekıbı cok ıyı bn transfer olduktan sonra ne zaman bırsey sormak ıstesem saat kac olursa olsun yonlendırıldıgm hemsıreye hep ulasabıldım. hıc kndımı tedırgn hıssetmedım ama Allahın takdırı kımyasal oldu. sımdı dondurulmuslarla devam edecegız. toplamda suana kadar yanı kımyasal sonucunu alana kadar ılaclarla bırlıkte 20 bıne yakın para harcamısızdır. sımdı de hısteroskopı 3300 tl bı ılac kullanılacakmıs 1100 tl dondurulmusları coz 1560 tl gebelık asısı 1000 tl dı sanırım bıde bana rahım kasılma serumu yapıyorlar 1000 cıvarı o yanı yuvarlasna bı 10 000 daha cıkacak. hepsını yaptrmak zorunda deılsn mesela gebelık asısını fılan ama o kadar seyı yapınca hadı bunuda yapayım bunuda yapayım derken baya pahalıya patlıyor bıze. ılkı ıkı embryodu tutsaydı 20 bın cıvarına bıtmıstı ısımız. maddi manevı zor bı surec Rabbım kımsenın cabasını bu cuma vaktı hurmetıne bos cıkarmasın . Allah yardımcımız olsun. cok uzun yazdm galıba ama umarım sıkmadan açıklayıcı olmusumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…