- 4 Kasım 2024
- 61
- 21
- 3
- 41
- Konu Sahibi nerdebubebek
-
Ne icin bekletiyorlar mi?Ben de öyle tercih edicem gibi peki çok bekletiyorlar mı
Muayene için bekleme süresi Bülent hocada 4 saat bekleyen duydumNe icin bekletiyorlar mi?
Ben de öyle tercih edicem gibi peki çok bekletiyorlar m
Amin Cok teşekkürlerHayirli olsun saglikla alin kucaginiza
Evet benim rekorum 3 saatMuayene için bekleme süresi Bülent hocada 4 saat bekleyen duydum
İlaç dozunda bi fikir verildi mi ,tedavi protokolü değişcek miBen kararimi verdim, sisli memoriali sectim. Fikrimi etkileyen en buyuk etken laboratuarina guvenmem oldu. Soyle ki; normalde genetik analizi acibadem ve diger merkezler dış laboratuvarda yaptiriyorlar (mesela genetix) ama memorial kendi bunyesinde yapiyor. Demek ki gelismis bir laboratuvari var diye dusundum.. bilmiyorum ne kadar dogru bir dusunce yontemibir de semra hanim bana guven verdi acikcasi.
Maslaktan vazgecmemin en buyuk sebebi ise yumurtalarimin gereksiz sistigini, evet belki nitelik olarak sayica arttigini ama nicelik olarak duzelme olmadigini/bosa sisirildiklerini dusunmem..
hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
Çok teşekkürler bilgiler için benim ibrem memorial a doğru kayıyor rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasınEvet benim rekorum 3 saat
Memorialde 2 gorusme yaptik, henuz bekleme yasamadim, randevu saatinde gorustuk.
Evet degisecek. Az doz ilerliyorlarmis, kiloya goreİlaç dozunda bi fikir verildi mi ,tedavi protokolü değişcek mi
TesekkurlerÇok teşekkürler bilgiler için benim ibrem memorial a doğru kayıyor rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasınbu arada nickname in çok tatlı
Yumurta az ise az doz ,normal ise yüksek doz mu kullanılıyor ,sizin iyi durumda mı rezervinizEvet degisecek. Az doz ilerliyorlarmis, kiloya gore
Sanirim kilo boy oranini dikkate aliyorlar, yumurta sayisi da dikkate aliniyor mu bilmiyorum. Takviye ben halihazirda bayagi kullaniyordum, bilakis onu da azalttilar. Folik asit verdiler, bir de orzax percieve f kullaniuordum, ona ok dedilerYumurta az ise az doz ,normal ise yüksek doz mu kullanılıyor ,sizin iyi durumda mı rezerviniz
Takviye konusunda ne öneriliyor
Merhaba bu yorumunuz benim için çok önemliydi çünkü ben de iki merkez arasında kalıyorum ama memoriala ilgili kötü yorum duymadım daha açıkçası. Sizin düşük sebebi neydi acaba emriyo pgt Li değil miydi? Çok geçmiş olsunBen de çok araştırmıştım. Şu an memorial şişli'de tedavi görüyorum. Daha önce 2 kez Ataşehir Acıbadem'de tedavi görmüştüm sonuç alamadım. Memorial Şişli'de de ilk denemem pozitif oldu ama maalesef devam edemedi. 8.haftadayım yarın kürtaj olacağım. Yakın arkadaşım, Bülent Tıraş'la devam ediyor tedavisine. Bazen konuşuyor karşılaştırma yapıyoruz kesinlikle Memorial Şişli her anlamda çok daha iyi. Kesinlikle hastaya müşteri gözüyle bakmıyorlar, gereksiz işlem gereksiz ilaç istemiyorlar. Ben sonuç alamasam da çok memnunum ve orada devam edeceğim. Doktorum İpek Hanım'dı bazı kontrollerimi Sevinç Hanım yaptı. İkisi de harika insanlar.
Evet pgt'liydi embriyo 4BB kalitedeydi. Doktorum ilk değerlendirmesinde "kalitesiyle alakalı olabilir çünkü tutunduğu, yer, şekli her şey yolundaydı" şeklinde oldu. Maslak Acıbadem'de maddi olarak da sürekli bir işlem öneriliyor ve fazla ilaç veriliyor. Arkadaşımın tedavi süreci benden çok yorucu geçiyor maddi ve manevi olarak. Benim daha önceki tedavilerimde de çok ilaç verilmişti ve süreç beni çok yıpratmış rahatsız etmişti. Ama Şişli Memorial'da ne yumurta toplama ne transfer ne de diğer süreçlerde hiçbir fiziksel rahatsızlığım ağrım olmadı. Çok profesyonel ilerliyorlar burada. Sonuç alana kadar burada devam edeceğimMerhaba bu yorumunuz benim için çok önemliydi çünkü ben de iki merkez arasında kalıyorum ama memoriala ilgili kötü yorum duymadım daha açıkçası. Sizin düşük sebebi neydi acaba emriyo pgt Li değil miydi? Çok geçmiş olsun
Pardon 5BB olacaktı.Evet pgt'liydi embriyo 4BB kalitedeydi. Doktorum ilk değerlendirmesinde "kalitesiyle alakalı olabilir çünkü tutunduğu, yer, şekli her şey yolundaydı" şeklinde oldu. Maslak Acıbadem'de maddi olarak da sürekli bir işlem öneriliyor ve fazla ilaç veriliyor. Arkadaşımın tedavi süreci benden çok yorucu geçiyor maddi ve manevi olarak. Benim daha önceki tedavilerimde de çok ilaç verilmişti ve süreç beni çok yıpratmış rahatsız etmişti. Ama Şişli Memorial'da ne yumurta toplama ne transfer ne de diğer süreçlerde hiçbir fiziksel rahatsızlığım ağrım olmadı. Çok profesyonel ilerliyorlar burada. Sonuç alana kadar burada devam edeceğim
İnşallah en kısa zamanda güzel sonuçlarınızı almanızı nasip etsin rabbim. HepimizeEvet pgt'liydi embriyo 4BB kalitedeydi. Doktorum ilk değerlendirmesinde "kalitesiyle alakalı olabilir çünkü tutunduğu, yer, şekli her şey yolundaydı" şeklinde oldu. Maslak Acıbadem'de maddi olarak da sürekli bir işlem öneriliyor ve fazla ilaç veriliyor. Arkadaşımın tedavi süreci benden çok yorucu geçiyor maddi ve manevi olarak. Benim daha önceki tedavilerimde de çok ilaç verilmişti ve süreç beni çok yıpratmış rahatsız etmişti. Ama Şişli Memorial'da ne yumurta toplama ne transfer ne de diğer süreçlerde hiçbir fiziksel rahatsızlığım ağrım olmadı. Çok profesyonel ilerliyorlar burada. Sonuç alana kadar burada devam edeceğim
Ben aralıkta başlamıştım 78 bin ödedim ve ilaçlar 20 bin falan tutmuştu. Ama ocaktan sonra zamanmış galiba 105 bin diye duydum ama yanlış bilgi değildir umarımİnşallah en kısa zamanda güzel sonuçlarınızı almanızı nasip etsin rabbim. Hepimizefiyat nedir memorial da
Doğrudur ben Acıbadem’den ilaçlar hariç 112 bin fiyat aldım piyasanın üstünde de değilmişBen aralıkta başlamıştım 78 bin ödedim ve ilaçlar 20 bin falan tutmuştu. Ama ocaktan sonra zamanmış galiba 105 bin diye duydum ama yanlış bilgi değildir umarımben de yeniden başlayacağım
Bülentte derhal bırak. Çok yoğun ilaç verip yumurtaları perişan ediyorlar. Bekleme süresi ve ilgisizlikleri cabasıMerhaba kızlar, 41 yaş, bir tüp denemesi Yeditepe'de bir tüp denemesi de Bülent Tıraş'ta oldu. PRP eksozom yaptırdım, yumurtaları costurdu bayağı yumurta toplandı ancak sonuç bir hüsran. 1 tane mozaik trizomi 3ab kaliteli embriyo yedekte bekliyor. Yeniden deneyeceğiz. Ancak Bülent Tıraş çok yoğun ve benimle yeterince-gerektiği kadar ilgilenebiliyor mu, bundan emin olamıyorum (3 saat kuyruklarda beklemek de cabası)..
Bu ay hem Brüksel Tüp'ten Hüsamettin ile hem de Şişli Memorialden Semra hanım, Yücel beyle görüştük.. iki hastane ile ilgili de olumlu yorumlar var. Şişlinin laboratuari iyiymiş galiba. Hüsamettin'den de 49 yaşında bebeği olan bir tanıdığımız var :) yoksa bülent tıraşla mi devam etmeli? çok iğne veriyor, diğer iki merkez de bu kadarının yumurtaları yalnızca sisrdiğini, kalitesi hakkında bilgi vermediğini düşünüyor. Yalnızca bak prp yaptım skor çok iyi.. gibi bir şey..
Deneyimleriniz, fikirleriniz nedir.. çok aradayız.. şişliye yakınız gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?