BÜLENT TEKEREKOĞLU ? NACİ ÇELİK ? HASAN FINDIK ? SALİH EMRE ÜREGEN ? TECRÜBELİ ARKADAŞLAR YARDIM

pinkgirl88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
20
16
35
Arkadaşlar normalde 29 eylüle bir doktora burun ve meme büyütme estetiği için gün almıştım. Ameliyata gün sayarken bir bayan bana ulaştı ve sakın sakın o doktora olma beni mahfetti diye. Fotoğraflarını falan yolladı. Evet olabilir her doktorun başarısızlıkları olabilir ama önemli olan doktorun yaptığı işin arkasında durması. Kız diyor resmen yalvardım beni tekrar ameliyat edin psikolojim bozuldu diye ama alay etti benimle ben psikiyatr değilim yaptığım burnu beğenmiyosan git başkasına düzelttir diyip revizyonu da reddetmiş.

Velhasıl kelam başa döndüm tekrar doktor arıyorum ve bu sefer işinin ehli olduğunu düşündüğüm geçmişi çok olan doktorlar arasından ameliyat olanların fikirlerine ihtiyacım var kızlar. Göğüs büyütme de olacağı için KBB uzmanı değil Estetik cerrahına ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok çok sevinirim..

Merhaba, size hangi üye döndü acaba bende aynı dr a oldum. O üye acaba banada yazabilir mi söyleseniz çok sevinirim

Merhaba, size hangi üye döndü acaba bende aynı dr a oldum. O üye acaba banada yazabilir mi söyleseniz çok sevinirim

instagramdan yazdı bana burdan bir üye değil. inşallah sizin başınıza gelmez bende bi güvensizlik oluştuğu için vazgeçmiştim ama siz olmuşsunuz artık. çok geçmiş olsun inşallah sorun yaşamazsınız.
bi kişide oldu diye herkeste olacak diye bişey yok sonuçta ama tam ameliyat öncesi yazınca bana beni çok etkilemişti. bende ameliyatımı oldum 6 ekimde. inşallah hepimiz mutlu olur yeni burunlarımızla :)

Naci celık mı yaptı memnun musunuz kendisine revizyon dusunuyorum

Hangi doktora acaba olma dediler nacı celık mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…