- 28 Ekim 2014
- 20
- 16
- 35
- Konu Sahibi pinkgirl88
Arkadaşlar normalde 29 eylüle bir doktora burun ve meme büyütme estetiği için gün almıştım. Ameliyata gün sayarken bir bayan bana ulaştı ve sakın sakın o doktora olma beni mahfetti diye. Fotoğraflarını falan yolladı. Evet olabilir her doktorun başarısızlıkları olabilir ama önemli olan doktorun yaptığı işin arkasında durması. Kız diyor resmen yalvardım beni tekrar ameliyat edin psikolojim bozuldu diye ama alay etti benimle ben psikiyatr değilim yaptığım burnu beğenmiyosan git başkasına düzelttir diyip revizyonu da reddetmiş.
Velhasıl kelam başa döndüm tekrar doktor arıyorum ve bu sefer işinin ehli olduğunu düşündüğüm geçmişi çok olan doktorlar arasından ameliyat olanların fikirlerine ihtiyacım var kızlar. Göğüs büyütme de olacağı için KBB uzmanı değil Estetik cerrahına ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok çok sevinirim..
Velhasıl kelam başa döndüm tekrar doktor arıyorum ve bu sefer işinin ehli olduğunu düşündüğüm geçmişi çok olan doktorlar arasından ameliyat olanların fikirlerine ihtiyacım var kızlar. Göğüs büyütme de olacağı için KBB uzmanı değil Estetik cerrahına ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok çok sevinirim..