Kusura kalma Lamia..teşbihte hata olmaz ak kaşık
Kusura kalma Lamia..
Hazır fırsatını bulmuşken içimi dökim dedim
ay sevmiyorum zorla mı aaaa...peki ama neden
video açılmıyo ne olduğunu çok merak ettimşu videoyu hatırladım
ay sevmiyorum zorla mı aaaa...
Allah Allah neymiş bu hem pişmeden yenen hem de pişerek yenen meyve gibi olan şey merak ettim adı zerzevat mı onun?
- Çürümeye bırakıldıklarında mantar oluşturan, genellikle yeşil renkli, pişirilerek ya da pişirilmeden yenen, bitkinin kök, gövde, yaprak, çiçek ve meyve gibi organlarına verilen genel ad.
video açılmıyo ne olduğunu çok merak ettim
açıldı
hadi kıyafeti ondan öyle, ama takıları, suratına yaptığı badanası, kafasındaki saçma sapan şeyler. hepsi birbirinden alakasız kocaman saçma sapan şeylerBence kilosunu ortmek icin bol ve kabarik seyler giyiyor.
Ama su an kendimden biliyorum; bol da giysem, siyah da giysem, dikine cubuklu da giysem dana kadarim arkadas.
kendi görüntüsünü görüp korktumu acaba öyle donup kalmıoşnasıl ama
yok kız durmaz, saçmalama
Ay ne bileyim, bir de ortaya Bülent Ersoy gibi çıkmak var işin ucunda.yok kız durmaz, saçmalama
gerçi sen de maşallah sulak yerde yetişmişsin boylu poslusun emin olamadımAy ne bileyim, bir de ortaya Bülent Ersoy gibi çıkmak var işin ucunda.
Ahaha gerçi bence iyi bir kostüm olurmuş düşünsene
Bence kilosunu ortmek icin bol ve kabarik seyler giyiyor.
Ama su an kendimden biliyorum; bol da giysem, siyah da giysem, dikine cubuklu da giysem dana kadarim arkadas.
O da aslinda ilgiyi baska yone cekme hilesi.hadi kıyafeti ondan öyle, ama takıları, suratına yaptığı badanası, kafasındaki saçma sapan şeyler. hepsi birbirinden alakasız kocaman saçma sapan şeyler