Bülent Ersoy'un kıyafeti sosyal medyayı salladı

1. Çürümeye bırakıldıklarında mantar oluşturan, genellikle yeşil renkli, pişirilerek ya da pişirilmeden yenen, bitkinin kök, gövde, yaprak, çiçek ve meyve gibi organlarına verilen genel ad.
Allah Allah neymiş bu hem pişmeden yenen hem de pişerek yenen meyve gibi olan şey merak ettim adı zerzevat mı onun?

Bence kilosunu ortmek icin bol ve kabarik seyler giyiyor.
Ama su an kendimden biliyorum; bol da giysem, siyah da giysem, dikine cubuklu da giysem dana kadarim arkadas.:KK45:
hadi kıyafeti ondan öyle, ama takıları, suratına yaptığı badanası, kafasındaki saçma sapan şeyler. hepsi birbirinden alakasız kocaman saçma sapan şeyler :KK67:

Buda onun tarzı.. Hala neden haber yapılıyor ki bu şekilde ? Alışmadılar mı ?

Bence kilosunu ortmek icin bol ve kabarik seyler giyiyor.
Ama su an kendimden biliyorum; bol da giysem, siyah da giysem, dikine cubuklu da giysem dana kadarim arkadas.:KK45:

Bakış açınıza çok güldüm. :) Çok hoş.

hadi kıyafeti ondan öyle, ama takıları, suratına yaptığı badanası, kafasındaki saçma sapan şeyler. hepsi birbirinden alakasız kocaman saçma sapan şeyler :KK67:
O da aslinda ilgiyi baska yone cekme hilesi.
Hani her yaz cikar ya" cicikleriniz mi kucuk, altiniza bir sey giymeyin plajda, herkes oraya bakar, kucuk cicikleriniz arada kaynar", " hey sen koca agizli misin, o zaman gozlerine yumruk yemis gibi boya sur, kimse agzina bakmaz bile" dergi edebiyatlari.
Belki Ersoy da kilolari sebebiyle ilgiyi baska yere cekiyor olabilir.

Ay gram sevmem kendisini, avukati gibi bik bik ne yazdim he :KK45:

Ben en cok giydigi kurklere falan cok kiziyorum eger gercek hayvan katliamina destek olup onlari giyiyorsa o zaman o koca poposu hic erimesin insallah.

X