• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bülent Ersoy: Helal olsun Erdoğan'a

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
$bulent-ersoy-helal-olsun-erdogan-a-4014399.Jpeg

Türk Sanat Müziğinin divası Bülent Ersoy, Milas’a bağlı Güllük beldesinde 1 milyon 500 bin TL değerinde iki villa satın aldı.
Karayoluyla gelirken karşılaştığı manzaradan övgüyle söz eden Ersoy; “Yollarınız çok güzel, uçak pisti gibi maşallah. Bu hizmetleri sunan Başbakan Erdoğan’a helal olsun” dedi.

Milas’ın Güllük beldesinden 1 milyon 500 bin TL’ye iki lüks dubleks villa alan ünlü sanatçı Bülent Ersoy, beldeye gelerek ziyaretlerde bulundu. Kısa süre önce bir televizyon kanalında yayınlanan şov programda sık sık Güllük’ten bahseden Bülent Ersoy, beldenin tanıtımına katkı sağladığı için Güllük Belediye Başkanvekili Tevfik Kırçın ve Kırdağ İnşaat sahibi işadamı Behçet Kırdağ’ın çiçekli teşekkürüne karşılık beldeyi ziyaret etti.

DİVA KOMŞU İSTEMİYOR

Bülent Ersoy, erkek arkadaşı Berk Yılmaz ile denize sıfır iki lüks dubleks villanın sözleşmesini imzaladıktan sonra; sevgilisi Yılmaz ile birlikte Güllük Belediye Başkanvekili Tevfik Kırçın’ı ziyaret etti. Çiçeklerle karşılanan Ersoy, CHP’li Kırçın ile sohbet ederek belde hakkında bilgi aldı.
Programında Güllük’ü tanıttığı için teşekkürlerini dile getiren Kırçın, Ersoy’a Güllük’ün sembolü Hermiyas heykelinin yer aldığı plaket hediye etti. Sohbet sırasında Büyükşehir Yasası nedeniyle Güllük Belediyesi’nin kapanacağı bilgisini alan Ersoy, konuya vakıf olmadığını belirterek yorum yapmaktan kaçındı.

“YOLLAR UÇAK PİSTİ GİBİ”

İzmir’den beldeye gelen Ersoy, Milas-Bodrum Havalimanı’nın beldeye çok yakın olmasının kendisini sevindirdiğini belirterek Belediye Başkanvekili Kırçın’a “Siz CHP’lisiniz yanlış anlamayın ama maşallah Başbakan yolları uçak pisti gibi yapmış. Başbakan’a helal olsun” dedi.
Ziyareti sırasında belediye çalışanları ve hayranlarının fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmeyen Ersoy, sevenleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. milliyet

vay anasını sayın seyirciler:27::27: yine bir zenginin malı züğürdün çenesini yorar durumuyla karşı karşıyayız

chess kk dan bildirdi:37:

Son düzenleme:
Büleent Büleeent gel azcık buralarda gez...Bizim yollara değil şehre bak,insana yönelik şehir nasıl olur gör,yollar arabalara şekerim,Eskişehir'de tüm çalışmalar insanlara yönelik.Yılmaz Hoca Eskişehir'in değil Türkiye'nin başında olacaktı bu ülke çiçek gibi olurdu.Eskişehir'i dünya 2013 kültür başkenti seçtiler sırf bu güzel insan sayesinde.Sen zengin mahallendeki yolları öv daha...

Vıııyyyy yolları mı övmüş:51:

ebruraz,
Eskişehir'e hiç gitmedim ama oralı arkadaşlarım var, gerçekten çok güzel bir yer olduğunu ve çok geliştiğini söylüyorlar hep.

Yılmaz beyi bir vatandaşı olarak tebrik ederim, darısı diğerlerinin başına.

Evet ya yollar , hemde double yollar :10::10:

x köye kadar yenilenen yolun y köye varmadığı yollar ( çünkü o köyün oy potansiyeli farklı ) :20:

Not: Yapılan yol çalışmalarının tümü AB uyum yasasının gereği ayrıca.

Son düzenleme:
Evet ya yollar , hemde double yollar :10::10:

x köye kadar yenilenen yolun y köye varmadığı yollar ( çünkü o köyün oy potansiyeli farklı ) :20:
Doğru söze ne denir, yollar amenna lakin Karadeniz'de ve başkaca yerlerde insanların kendi imkanlarıyla yaptıkları teleferiklere de çare bulunsa artık, çocuklar o ilkel teleferiklerle okula, hastalar hastaneye ulaşmak için çaba sarf ederken Bodrum yolunun uçak pisti gibi olması yeterli olmuyor, evet Bodrum yolu geniş ve güzeldir ama tek sorunumuz yol mudur o tartışılır:ssz:

Doğru söze ne denir, yollar amenna lakin Karadeniz'de ve başkaca yerlerde insanların kendi imkanlarıyla yaptıkları teleferiklere de çare bulunsa artık, çocuklar o ilkel teleferiklerle okula, hastalar hastaneye ulaşmak için çaba sarf ederken Bodrum yolunun uçak pisti gibi olması yeterli olmuyor, evet Bodrum yolu geniş ve güzeldir ama tek sorunumuz yol mudur o tartışılır:ssz:

Mesaja sonradan ekledim , yol çalışması , double yol falan yapmak zorundalar ; bizim önceliklerimiz değil Ab uyum yasasının öncelikleri :34:

Ve evet ne yazık ki , hizmet her yere eşit şartlarda ve eşit kriterlere göre gitmiyor , aaaa bir bakıyorsun asfalt yarıda kalmış , zift bitmiş :52:

Büleent Büleeent gel azcık buralarda gez...Bizim yollara değil şehre bak,insana yönelik şehir nasıl olur gör,yollar arabalara şekerim,Eskişehir'de tüm çalışmalar insanlara yönelik.Yılmaz Hoca Eskişehir'in değil Türkiye'nin başında olacaktı bu ülke çiçek gibi olurdu.Eskişehir'i dünya 2013 kültür başkenti seçtiler sırf bu güzel insan sayesinde.Sen zengin mahallendeki yolları öv daha...

sen de eskişehirdesin sanırım
büyükerşenden gerçekten memnunuz
keşke her belediye başkanı onun gibi olsa
üstelik iktidar partisinden de değil demek ki isteyince güzel çalışmlar yapılabiliyo

başbakan istediği kadar hizmet etsin yinede bazıları bunu görmezden gelicek yok ab ye uyum çerçevesinde yapıldı faln. oldukça komik görünüyor buradan bazıları . istese yapmazdı önceki hükümetler gibi . ülkede çok büyük yatırımlar oluyor ancak bazıları at gözlüğünü tüm ısrarlara rağmen çıkarmıyor. nato kafa nato mermer hesabı yine aynı yere oy veriyorlar :55::55::55:

başbakan istediği kadar hizmet etsin yinede bazıları bunu görmezden gelicek yok ab ye uyum çerçevesinde yapıldı faln. oldukça komik görünüyor buradan bazıları . istese yapmazdı önceki hükümetler gibi . ülkede çok büyük yatırımlar oluyor ancak bazıları at gözlüğünü tüm ısrarlara rağmen çıkarmıyor. nato kafa nato mermer hesabı yine aynı yere oy veriyorlar :55::55::55:

didoo yollar bazı yerlerde gerçekten çok güzel yapılmış yapılıyo özellikle şehirler arası yollar rahat
o açıdan takdir ederim ama bazı yerlerde es geçiliyo bu
mesela biz kayseriliyiz kayserinin yolları güzel ama köye gitmeye kalksak heryer çukur delik deşik hoplaya zıplaya yolculuk yapıyoruz
yapılıyıosa her yere düzgün yapılsın belli yerler seçilip yapılmasın
bi zahmet belediyelerini denetlesinler çoğu doğru düzgün hizmet vermiyo
babannemim oturduğu kasabada da belediye var belli yerleri yapmış belli yerler toz toprak içnde böyle şey olur mu

didoo yollar bazı yerlerde gerçekten çok güzel yapılmış yapılıyo özellikle şehirler arası yollar rahat
o açıdan takdir ederim ama bazı yerlerde es geçiliyo bu
mesela biz kayseriliyiz kayserinin yolları güzel ama köye gitmeye kalksak heryer çukur delik deşik hoplaya zıplaya yolculuk yapıyoruz
yapılıyıosa her yere düzgün yapılsın belli yerler seçilip yapılmasın
bi zahmet belediyelerini denetlesinler çoğu doğru düzgün hizmet vermiyo
babannemim oturduğu kasabada da belediye var belli yerleri yapmış belli yerler toz toprak içnde böyle şey olur mu

bakın buna kesinlikle katılıyorum ve de bende bazı bölgelere torpil geçilmesini kaldıramıyorum . kendini bu kadar destekleyen insan varken maalesef boğazlıyan-sorgun Yozgat arası yol miladdan önce kalmış kadar eski ve bakımsız. bu konuda tamamen haklısın benim de oldukça zoruma gidiyor bu çifte standartlılk. zaten batıdaki çoğu yere mükemmel hizmet gitsede onlar kendilerine oy vermeyecek ama bari kendini destekleyen insanlara haklarını versin . benim görüşüm bu şekilde

bakın buna kesinlikle katılıyorum ve de bende bazı bölgelere torpil geçilmesini kaldıramıyorum . kendini bu kadar destekleyen insan varken maalesef boğazlıyan-sorgun Yozgat arası yol miladdan önce kalmış kadar eski ve bakımsız. bu konuda tamamen haklısın benim de oldukça zoruma gidiyor bu çifte standartlılk. zaten batıdaki çoğu yere mükemmel hizmet gitsede onlar kendilerine oy vermeyecek ama bari kendini destekleyen insanlara haklarını versin . benim görüşüm bu şekilde

buna katılamam ama hükümet sadece yandaşlarına hizmet etmek için değil millete hizmet etmek için geliyo
herkese eşit hizmet verilmesi lazım
bu nedenle de belediyelerin denetlenmesi lazım
ama napıyolar seçim anketiyle bakıyolar nabız yokluyolar halk beğenmediyse başkan adayı değişiyo yine aynı şeyler yaşanıyo halk aynı partiye oy veriyo

yukarıda da örnek verdik mesela ben eskişehirde okudum ve yılmaz büyükerşen dspden üyeydi eskiden o zaman da herkes yine ona oy veriyodu
kişi hizmet ettikten sonra insanlar destekliyo yani sadece partiye bakmıyo
üstelik iktidar partisinden olmadığı halde pekçok şey yapabildi bazıları söylüyo ya devletten ödenek gelmiyo hiçbirşey yapamıyoruz diye bu adam nasıl yapıyo o zaman ben de onu merak ediyorum
ama böyle başkanlar bulmak ta zor sanırım sayıları baya sınırlı

ya öyle şey olur mu her ile elbette ödenek ayrılıyor ve bulunduğu şehiri kalkındıran Eskişehir belediye başk. ayrıca taktir etmek boynumuzun borcudur zaten ancak maalesef ki hükümete bağlı bazı belediye başkanları da bunun arkasına sığınıp hizmet falan etmiyorlar. ben iç anadolu da olduğumdan iyi biliyorum .işte can sıkan da bu ya

ülkesini seven insanına hak ettiği değeri veren bir başkan . halk elbette bunları görüyor. çalışan insan her zaman desteklenir bu bir gerçek

ya öyle şey olur mu her ile elbette ödenek ayrılıyor ve bulunduğu şehiri kalkındıran Eskişehir belediye başk. ayrıca taktir etmek boynumuzun borcudur zaten ancak maalesef ki hükümete bağlı bazı belediye başkanları da bunun arkasına sığınıp hizmet falan etmiyorlar. ben iç anadolu da olduğumdan iyi biliyorum .işte can sıkan da bu ya

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23130364.asp

İzmir Metrosu için gerekli ek ödenek talebini İçişleri Bakanlığı'nın 7 ay beklettiği ortaya çıktı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 31 Ağustos 2012 tarihli ödenek artış talebini, İzmir Valiliği Eylül'de İçişleri Bakanlığı'na göndermesine karşın; Bakanlık bu talebi tam 7 ay sonra Bakanlar Kurulu'na bildirdi. Bakanlar Kurulu, 1 Mart 2013 tarihli bu yazı üzerine, 11 Mart'ta aldığı kararla İzmir Metrosu için ek ödenek talebini onayladı.
(...)

İzmir'in talebine 7 ayda onay çıkarken, Bakanlar Kurulu İstanbul’da 4’üncü Levent- Darrüşşafaka Metro Projesi kapsamında İstanbul Metrosu III. Aşama 4. Levent- Ayazağa Kesimi, Seyrantepe Depo Sahası ve Depo Bağlantı Hatları İkmal inşaatı ve Elektromekanik Sistemler Temin, Montaj ve İşletmeye Alma işleri Projesi’nde ’sözleşme bedelinin yüzde 31.30’u kadar’ iş artışına Ağustos ayında 3 gün içinde izin vermişti.

haber gerçekse eğer yanlış yapmışlar sonuçta orası da tc nin bir ili . bunu neden yazdınız anlamadım. körü körüne elbette sahip çıkılmaz hiç bir şeye abartmayalım lütfen

Back