Bülent Ersoy canlı yayında bayıldı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
[h=1][/h][h=2]Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, Show TV'deki programında şarkısını seslendirdikten hemen sonra bayıldı.[/h]
Milliyet.com.tr-Show TV'de yayınlanan 'Bülent Ersoy Show' isimli programda büyük bir şok yaşandı. Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, 'Yüzünü göremem' isimli şarkısını seslendirdikten hemen sonra bayıldı.
Bülent Ersoy yere yığılırken seyirciler ve reji ekibi Ersoy'un bayılmasını şovun bir gereği olarak algıladı. Uzun bir süre Bülent Ersoy'a müdahale edilmezken, daha sonra yapım ekibi durumun ciddiyetini anlayıp kontrol için Ersoy'un yanına geldi. Bülent Ersoy'a ilk müdahale stüdyoda yapılırken Show TV de reklama gitti.
Reklamlardan sonra ekrana programa tekrar dönen Bülent Ersoy, "Biraz tansiyonum çıkmış. İnsanız böyle şeyler olabilir. Hayat ve şov devam ediyor. Aksiyonumu layıkıyla yerine getiremeyebilirim. O yüzden beni bağışlayın." diye konuştu.

[video=youtube;LPRJzQMFjfE]http://www.youtube.com/watch?v=LPRJzQMFjfE[/video]
milliyet
Bülent Ersoy canlı yayında bayıldı - Milliyet Haber

yalnız bu bayılma reklam değilse bende oky değilim. bir insan bu kadarmı nazenin bayılır:KK1:kola bakın .vay anam vay. biz bayılsak küt diye düşeriz:)
ha,şarkı bitiince denk gelmeside çok ilginç.
ee tabii sanatçı önce bayılmadan sanatını icraa etmeli. görev aşkı budur:KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
ya nasıl oluyorda, insanlar aynı yüzlerden hiç sıkılmıyor anlamıyorum, benim bebekliğimden beri popüler bu insanlar

Sabah sabah ne guldum yahu. Ne kadar nazik bir sekilde bayilmis oyle. Hele de o cusseyle. Ben su halimle paldir kuldur devrilmistim valla :KK9:

Ayol durun orucumu açacağım vakit bulamadım diye akşam 7.30 da açılan ramazan orucunu (o dönem) 8.30 da açan sevgili Bülent Ersoy, şarkı bitiminde uykuya dalan Pamuk Prenses gibi narin ve edalı yere serilmiş.:KK24:
Gerçek ol/a/mayacak kadar 'reklamasyon' :KK31:

her hafta başka bı aksıyon yapıyor..
hep dıyorum bu hafta izliiim,canlı canlı sahıt oliiim..
dun baktım agır toplar var,dedım bu hafta bı numara olmaz herhalde,gectım kanalı..
neyse artık okanın medya arkasında izler gulerik:KK1:

bayılmasıysa ayrı bı estetık..

Son düzenleme:
Ya bu videoyu gördüm sabah görür görmez yuh dedim o ne yaa önce eğiliyor şakıyı söylerken, sonra kendini son derece nazik şekilde yere atıyor bayılmış gözleri kapalı ama birkaç saniye sonra o kol yine aynı naziklikte kafasının üzerinden öbür tarafa konuyor sanki poz veriyor. Kim inanır buna Allah aşkına yaa. Bayılan insanın şuuru o an gider kolunu birkaç saniye sonra öbür tarafa atamaz yani. Programın reklamı yapılıyor resmen işte hiçte izlemiyorum programı.

Bayıldığımda burnumun üzerine düşmüştüm.......ben de o derece sanatçı naifliği yokmuş

Bayıldığımda burnumun üzerine düşmüştüm.......ben de o derece sanatçı naifliği yokmuş

:KK60::KK60::KK60:
Pepe yorumunu yılın en süper yorumu ilan ediyorum:KK60: karnım ağrıdı gülmekten:KK60:
Çoook bayıldım ama hiç böyle bayılmamıştım, bir dahaki sefere böyle bayılayım bari:KK51:

benımde göbekdelıgı fobım var..
asla dokunamam,bıse olcak dıye ödüm patlar..
bıgun esımle oturuken göbek delıgıme bı baktım,kırmızılık gördüm:KK53:
o an bı ter boşalttım..tekrar bakmaya korka korka yıne baktım..
allaaahım hala orda kırmızılık,kanıyor:KK53:
esıme hıcbıse demeden banyoya gıdıp emın olmak ıstedım..
uzun bı korıdorun ucundaydı banyo,
odadan çıktım elım ayağım boşaldı,yolu yarıladım
bırden heryer kapkara oldu.yere nasıl yapıştım bılmıyorum ama kafam boş çuval gıbı yere vurdu..
köpegımız vodka,yuzumu yalıyor..bı yandan ıcerden esımın sesı geldı..
millan bıse mı oldu?? hoop o sesı duymamla ayıldım..benı öyle görmesın dıye:KK1:
ama ayağa kalkamadım oturur pozisyona gectım..esım hemen yanıma geldı,noldu falan
anlattım kanıyo dıye..sonra yıne baktım,kazagın pamuğuymuş:KK1:

yanı ılk bayılmamı cok saçma bı sey ıcın yasadım..
hıcte öyle usturuplu yapışmadım yere:KK1::KK1:

Son düzenleme:
Hanım,
bayılırken haber ver, önce sen bayılırsın sonra ben senin üstüne doğru bayılırım, bayılırken kemiklerim kırılmasın airbag ol bana:KK60::KK60:

Müdürüm,
Ya benim kemiklerime yazık değilmi ,ben hasta bir kadınım hem tansiyonum düşük hem yüksek kolestrolüm var hemde gözlük takıyorum artık yakını göremiyom.Gel sen yanıma düş bayıl el ele direniriz :KK60: :KK60: ihtiyar heyeti 0laraktan :13:

ya bı on sanıye daha dokunmasalarmıs kendılıgınden kalkacakmıs zaten harekete gecmıs bakıyo etrafına gelenler var vazgecıp bayılmaya devam edıyo :KK33:

yalnız bu bayılma reklam değilse bende oky değilim. bir insan bu kadarmı nazenin bayılır:KK1:kola bakın .vay anam vay. biz bayılsak küt diye düşeriz:)
ha,şarkı bitiince denk gelmeside çok ilginç.
ee tabii sanatçı önce bayılmadan sanatını icraa etmeli. görev aşkı budur:KK9::KK9::KK9:

Haberi açmadan tam da böyle düşündüm.:KK53::KK53:

Bayılışı bile narin,ben çam kütüğü gibi seriliyorum.:KK14::KK1:

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
Ne kadar da öküzüm:KK19::KK19:
Okulda bayılınca başımı sınıfın kapısına çarpmıştım:KK20:
Büloşş gibi naif değülüm,bildiğiniz öküzüm
:KK43::KK43::KK43:

Allahım bu ne kadar asil bi bayılma koskoca bülent ersoy bayılmasıda kendi gibi asil :KK33:

X