BULENT CIHANTIMUR meme buyutume - 27 subat 2014 amelıyatım lutfen yardımcı olun

bulent cıhantımurdan memnun kaldınız mı?

• evet

OY: 0 0,0%
  • hayır

• ben olmadım bır tanıdıgım oldu ve memnun degıl

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .
bnm öğrtmen bı arkds olmstu olma derım!!..........

Allahtan olmadm hrlde hr sey bellydi aceleye getirip olcktm zman skntm oldgu icn ama burdki yrumlri okdukca ole zart dye verlck bi krar olmdgni iice arastrlmasi grektgni anladm ve ani bi krarla vzgctm

bnm öğrtmen bı arkds olmstu olma derım!!..........

son anda vzgectm dha cok arastrmam gerektgnı ogrendm , ben doktoru tanımadm yanlıs anlasılmasın ama doktrun ekıbı okdr onemlymıs kı, gıdınce ne hssedecgnz fln, bn orya gdnce kndmı hıc ıı hssetmedm sırf oyzdn vzgectm.. zten bu forumda okdgum ktu yrumlar da moralımı haylı bzmustu..
snın arkdşın nasıl pekı ??

Canım,Bülent Bey'den vazmı geçtin sen?

1gun once vzgectm neden dersn, doktor byle grusmedm ama orya gttgnmde calisanlrn cddyetsiz dvranislari lakayit tavirlari kendmi snki ck scma ve basit bsey istyomis hssine soktular , rsmen ordki ortm yuznden kndmi ktu hssettm dktoru tanimadan iptal ettrdim... dmek ki burdaki yorumlarn dgruluk payi var calsnlarn umrsamz tavrlri hakkndki.
oyzden brda okdgum sylerden etklenyrm arzumm, cnku dogruluk payı oldgnu gordm..

Bundada Vardır bir hayır... Insan herşeye dikkat ediyor değilmi.. Hassas bir dönem aslında,zor bir süreç..
çok üzüldüm doktor çalışanlarının bu tutumu.Ben olsam doktoru muhakkak bilgilendirirdim bu olumsuz tutumlarından dolayı. Belkide doktor çok iyidir,yazık.. Doktor karalamak çok kolay hale gelmiş..

bn dktoru karalmyorm sakn yanlış anlaşlmasnn aman aman.. aynı syı bn de dusundum arzum dktora soylesem bnı nkdr degerlendırır kı dye de dusunmedm dgl,,,zten durup da yazmamıştm bnları ama sn sorunca acklama gregı hssettm.. oyzden dktor hakkndakı yrumlardan da zyade amlytı gcıren arkdşlarn ordkılerın tutumundan da bhsetmelerını dkkate alyorm bn,, grcekten ınsanın psıkoljsı allak pullakken gelen kısıye nasıl dvranlması grektgı ck onemlu...

ben zten dktorla yuz yuze gorusmedım oyuzden onu karalamak dye bır sey soz konusu ble olamaz kmse yanlıs anlamasn dedklermı...

Sana dmedim zaten..Senin doktordan neden vazgeçtiğini açıkça yazman iyi olmuş zaten.Yazmasaydın yanlış anlaşılabilirdi.
Hani açıklama yapmadan,bir kaç kelime ile doktora aman aman diyenler oluyorya.Onlara idi sözüm.. Sırf doktor karalaması için yorum yazanlar,başka doktorların asistanlarıda,reklam amaçlı üyeliklerde gördü forum..Her yorum ciddiyet olup olmadıgını,fake olup olmadığını belli ediyor zaten.Yada biz artık uzmanlaştık,anlıyoruz..
Üzerine alınma sakın,rahat ol o konuda Iyi geceler tatlım

evt cok sert yazılr da gordm etklnyor ınsn byle hssas bır krar verrken de , gıdıp gormek lazm en ıyısı yanı ne dyelm:) tskkrler ozmn sna da ıyı gcler arzummm:)

2. cı amelıyatını oldu o...hcbsyden memnun degıldı..6000 verdi..oda cevresınden cok metheden oldu dıye gıttı guvenıp neyse bır geldı suratı bı karıs yok dedı guven v €rmedı ama baska doktor yok sankı..olma dedık acele etme yok dedı olcam..oldu falan amelıyattan sonra dedı doktor eve gonderdı benı kalmanıza gerek yok demıs..hıc dedı bekledıgım gıbı degıldı ılgılenmedıler bıle..kısıye gore muamele sanırım dedı..hep mutsuzdu bence hele bır de 6000 bını bayıldıktan sonra..bırde 2 cısnıde oldu..ömer buhseme..od ayrı bır para..sılıkonumu donmus ne öyle bıseyden..ne bıleyım ben uzulmustum yazık hem acı cektı hem maddıyat...doktoru karalamak degıl ama kendı arkdasım yanı sonucta bunun ıcınde alalyıp pullayamam kotu olan bı operasyonu..ıyı kı sıze denk gelmemıs..

bir de gıttıgı gıbı asıstanları parayı konusmus once..dedı sok oldum..dırek tıcaret yapar gıbı..ucret bu kadar bu kadar pesın verıyosunuz once falan dıye..bır de doktoru beklemıs 1 saat falan..bı yere taksıt odemeye gtmıs gıbıydım sankı dedı..dusun ne kadar onemsedıklerını..

Son düzenleme:

nzman olmştu amlytnı pkı arkdşn.. nrmlde 1 gce msafr ettklernı sylemslerdı cnku. gecmıs olsn arkdşna psıkoljk boyutu cok farklıdır emınm kı .. bu ısın brz da şans işi oldgna ınanmya basladm burdakı okudugum tum yorumlardan yola cıkarak bılemyorm ya :/

işte bnm de kastettgm çalışanlar ıcın syluyorm, sen orda hıc onemlı dglms gbısın yanı degısık bı tavırdydılar çıkıp gtmek ıstysn ordn ve nıtekm ole oldu :S

siz onu bnm ıcn yzdıysanız eğer orda bı durun!!...doktor kotuyse kotudur iyise iyidir..dıbımızde en canlı ornegı varken ıyı dıyemeyız..ve kımsenın yalakasıda degılız ALLAHA sukur...ınsanları dr. kotu sonuc cıkarmısken ve gercekten öyleyken neden kotu yola ıtelım..ıyı sonuclar ve kotu sonuclar bellıdır...bence bız degılız de sız doktorların asıstanlarıymıs gıbı davranıp ört pas etmeye calısıyorsnuz..

Ne olursa olsun kotu olan hıcbır hekıme ınsanlar bosuna para yatırmamalılar..hee tabı sızın cok paranız var ıse verın bı zahmet arzum 77 mıllet denesın doktorları...

Benim ustume dusmez belki ama mudahele etmeden yapamayacagim.arzumm bu yaziyi senin icin yazmadi arkadasim.zaten okusaydin anlardin.kotu niyetli yazan bikac kisi var forumda onlar adina yazildi.senin uyarma adina iyi niyetle yazdigin belli zaten.oyuzden seni kimse yanlis anlamadi rahat ol.keske boyle bi yorum yapmadan once arzumun sayfasina paylastiklarina baksaydin onun asla kimseyi yanlis degerlendirmeyecegini anlardin.sevgiler...

hrkes yapmyor snrm bnu sızn dktornz kmdı acba

Ankarada mehmet nebil bozdoğan.evet her doktor yapmıyor.özel bir eğitim almak gerekiyormuş.kendimi izsiz oluşu ko usunda şanslı hissediyorum.tek sıkınstım keşke350cc isteseymisim.bende325var.1ay olacak yarın

Teşekkür ederim ikiaradabiderede arkadaşım.. Çok şey yazdım ben fakat sildim hepsini..Arkadaşın durumu yazdıgı yorumdanda belli zaten,cevap veripte konuyu daha başka yerlere getirmek istemem..Herkes beni biliyor,tanıyor diye düşünüyorum zaten bellide durum..
Bülent beyi tanımam etmem fakat bir doktor oldugu için tüm doktorlar oldugu gibi saygım var.. Bu şekilde ortada ciddi birşeyler olmadıgı halde kötü bir doktor diye yazılması çok sinirlendirdi beni açıkcası..Keşke şu yazılanları okusa,bilgisi olsa diye aklımdan geçmiyor değil....

kusura bakmada dün senın o yorumundan once en son ben yorum yapmıstım ve olma derım demıstım..sende bıkac kelımeyle acıklamadan yorum yapıp karalanıyor doktorlar demıssın...dırekt ustume alındım onu..doğaldır...eğer bana dememıssen kusura bakma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…