Bülent cihantimur a ameliyat olan var mı??

mymelino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
966
3
BÜLENT CİHANTİMUR A ĞÖĞÜS BÜYÜTME AMELİYATI OLAN OLDUMU ??

Meme Büyütme
" Meme büyütme operasyonları günümüzde epidural anestezi altında hasta uyanık olarak yapılabiliyor. Bu sayede hasta operasyon anında uyanık oluyor. Dilerse operasyonu izleyebiliyor. Epidural anestezi, genel anestezinin hastada yarattığı ameliyat sonrası olumsuz etkiler de azalıyor."

Göğüsleriniz normalden küçük olması sosyal yaşamınızda kendinize olan güveni sarsabilir. Kadın vücudunun en önemli görsel öğesi olan göğüsler giydiğiniz elbiselerden, bikinilere kadar sizin duruşunuzu ve görünüşünü en fazla etkileyen unsurdur. Op. Dr. Bülent Cihantimur meme büyütmede kullanılan silikonun kas dokusunun altına yerleştirilmesinde dual plane tekniği kullanmaktadır. Bu teknik daha az ağrı, daha az iz ve doğal bir görüme açısından avantajlıdır.

Daha az iz
Böyle bir operasyonda iz kalmaması imkansız ancak izin nerede ve ne kadar büyüklükte olacağı çok önemli. Meme büyütürken hastaların en çok merak ettiği operasyon sonrasında bu operasyondan kalan iz olduğunudur. Uygulanan teknik ile istediğiniz dekolte yada bikiniyi rahatlıkla giyebilmeniz ve hayatınız da bunu bir daha asla düşünmek zorunda kalmamanız gerkir. Bu teknikte memenin altında kalan ve normal şartlarda görünmeyen sadece 3cm gibi küçük ve fark edilemeyecek bir iz oluşmaktadır

doğal görünüm
Meme büyürken önemli olan bir konuda doğal görünmesi yani gerçek üstü bir diklik ve büyüklük ile göze batmaması. Bu kullanılacak silikonun markası, tipi ve size uygun boyutlarıyla çok önemli bir seçim. Öylesine önemli ki bu seçimi yıllarca vücudunuzda taşımak zorunda kalabilirsiniz.

Uyanık Ameliyat
Epidural anestezi tekniği ile göğüs ve vücudunuz geçici olarak uyuşturulurken hasta bilinci açık olarak ameliyat olabiliyor. Bu teknik genel anestezinin vermiş olduğu pek çok genel anestezi sonrası rahatsızlığı kaldırdığı gibi aynı gün evinize gidebilmenizi ve daha ağrısız bir süreç geçirmenizi sağlıyor

ben olmadım ama .olmayı düşünüyorum..bülent beyin ameliyat videosunu izledim epidural anestezi ile sadece göğüs bölgesini uyuşturarak yapıyor..kısmetse bi gün görüşmeye gidicem cnm

Son düzenleme:
ben olmadım ama .olmayı düşünüyorum..bülent beyin ameliyat videosunu izledim epidural anestezi ile sadece göğüs bölgesini uyuşturarak yapıyor..kısmetse bi gün görüşmeye gidicem cnm

bende izlemiştim.. ama sordum mertor marka protez kullanıyorlarmışş.. forumda okudum mertor marka protez sert oluyormuşş.. nagor ve arion marka daha yumuşakmış.. sen görüşmeye gidince bu konularıda sor .. ben nette sordum .. yüzyüze görüşmedim hiçç..

arkadaşlar konu burada kalmış ama bülent beyle görüştünüz mü ben de kendisiyle görüşmeyi düşünüyorum,eğer bu süre içinde herangi bir tecrübeniz olduysa paylaşırsanız sevinirim

ben 3 sene önce görüşmüştüm hatta hastanesinin kampanyaları halaa telefonuma mesaj olarak geliyor
telefonda görüşmüştüm ilgili biri gibi görünüyordu :44:
sonra ben ameliyattan vazgeçince kalmıştı öyle tabi ozamanlar büyük bir korkum vardı ama cesuuurum ben cesuurumm

ameliyat olan birini tanımıyorum ama dr beyle tanıştım tatlı karizmatik bi insan
kliniğinde lazer epilasyonda bile son derece güler yüzlü ve ilgililer ameliyat olunca daha çok ilgi gösteriyorlardır herhalde. tek sorunu diğer yerlere göre pahalı olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…