mia Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2007 273 78 123 7 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi mia #41 arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler ama portmanto ile dolap arasında kağıda sarılı olarak ve selobantla yapıştırılmış bulduğum için tereddüt ettim.
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler ama portmanto ile dolap arasında kağıda sarılı olarak ve selobantla yapıştırılmış bulduğum için tereddüt ettim.
D ddilsah ♥♥♥ VOLİM TE ♥♥ϖ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 8 Mart 2012 3.804 79 78 Diğer 7 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi mia #43 içine şüphe düştüyse bir kere hiç yorma kafanı at suya.. hala tedirginliğin geçmezse her gün nas felak oku..
içine şüphe düştüyse bir kere hiç yorma kafanı at suya.. hala tedirginliğin geçmezse her gün nas felak oku..
yesilim Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Kasım 2006 8.868 19 158 Antalya 7 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi mia #44 İçerik nedeniyle konunuz”Hiç bir başlığa uymayanlar “ bölümüne taşınmıştır. Bilginize
anobis deli kıs :) Kayıtlı Üye 7 Kasım 2007 789 166 323 39 7 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi mia #45 büyü değilse her bildiğim yalan.. bizim burda çok yapılır öyle şeylerden lanet olsun yapanlara bizde bulduk kaç kere.. akan bir su bul ve erit at sonrada suya..
büyü değilse her bildiğim yalan.. bizim burda çok yapılır öyle şeylerden lanet olsun yapanlara bizde bulduk kaç kere.. akan bir su bul ve erit at sonrada suya..
DagCicegi Bir Kızım Olana Kadar... Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2007 8.073 20 683 7 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi mia #46 Öyle bile olsa..kötü amaçlı olması şart değil tabiki.. Evet..akan suya atmanız gerek..bende öyle biliyorum a.s.
Öyle bile olsa..kötü amaçlı olması şart değil tabiki.. Evet..akan suya atmanız gerek..bende öyle biliyorum a.s.
mersu Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2008 32 0 86 İstanbul 7 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi mia #47 Bencede hiç kalbinizi bozmayın , sonra vesveselenmeye herkesten şüphelenmeye başlarsınız. Bu tip şeylere fazla inanmamak lazım, atın gitsin...
Bencede hiç kalbinizi bozmayın , sonra vesveselenmeye herkesten şüphelenmeye başlarsınız. Bu tip şeylere fazla inanmamak lazım, atın gitsin...