• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bulduğum şey büyü mü? Lütfen yardım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bir tanıdığımın evinden çıkmıştı giriş kapısının üst kısmına sıkıştırmışlar böyle katlanmış kağıt ama içinde birşey varmıydı bilmiyorum.çok önceki ev sahibine yapılmış büyü sanırım büyü yapılanın işleri bozuldu iflas ettiler evi satmak zorunda kaldılar o evi alanlarda iş bozukluğundan evi sattılar gittiler sonra bu tanıdıklarım aldı kapıyı değiştirirken ustalar bulmuş kağıdı meğer işi bozulsun diye yapılmış olan bir büyü imiş..bence suya falan atın ama içindeki tuzsa bereket için konmuş olabilir ama her ihtimale karşın atın gitsin.
böyle şeylere inanmayı ben de sevmem ama maalesef bunlarla uğraşan insanlar var ve büyü diye birşey de var...insan inanmak zorunda önlemin almak zorunda kalıyor..

Konuyu inançlarımıza getirmeyelim sakın...
Aklınıza kötü birşey getirmeyin ve denize atın gitsin...

Al çöpe at canım....Yani ben bulsam Alıp çöpe atatrım
hee biri yapsa zati paketi arada yoklar herhalde.
o zamanda yakalrsın hehe

benim kızıma asmak için hazırladığım Ayet'el Kürsi,Felak,Nas yazdığım sonra 7 kat seraladığım duam olabilirmi sendeki?:sinifsinif:kaybettimde:gitme:
at gitsin bencede denize..

akan suya at gitsin.çok kafana da takma.

Yaw biri tuzu.. bi kağıda sarmıştır.. elinede almıştır.. salatalık erik neyim.. hani yerken serperim dışarda tuzu diye...
Sonra ayakkabısını giyerken oraya sıkıştırmıştır.. Sonra unutmuş gitmiştir..
:kahve:

bence uyuşturucuya benziyor büyüden çok.esrar olabilir....atın tuvalete. evde,tutmayın. polislik olursunuz sonra.

Yaw biri tuzu.. bi kağıda sarmıştır.. elinede almıştır.. salatalık erik neyim.. hani yerken serperim dışarda tuzu diye...
Sonra ayakkabısını giyerken oraya sıkıştırmıştır.. Sonra unutmuş gitmiştir..
:kahve:

eğer bu gerçekten böle bişeyse kesin benim annem yapmıştır onu....

tuzsus asla dışarı çıkmaz kadın sadece tuz-ekmek yer gene tuz yer....kafamçokkarıştı

bence uyuşturucuya benziyor büyüden çok.esrar olabilir....atın tuvalete. evde,tutmayın. polislik olursunuz sonra.

Arkadaşlar diyor ya,bereket içindir belki diye,tuvalete atılırsa da kötü olmaz mı?

böyle şeylere inanmayın eğer bu kadar kafanıza taktıysanız da akan suya atın gitsin
hiç düşünmeyin büyüydü, esrardı falan diye
sizin olmadığı belli huzurunuzu kaçırmasına izin vermeyin a.s.

arkadasım büyü falan die kafanı karıştırma inanma öle şeylere yok yakma falan demişler şuraya at buraya at falan seni çok rahatsız ettiyse at gitsin işte suya çöpe nereye istersen

marttan beri evdeyim diyorsun allah askina bu kadar aydir yeni mi buldun onu??
kucuk bi paket falan mi yani gorulmeuecek gibi mi?
ne enteresan.
bi sahile yuruyuse gittiginizde bildiginiz dualri okuyun atin gitsin.
buyu ise neticede Allaha siginmaktan baska da careniz yok.

ayy ne olacak ayol allah aşkına at gitsin..daha önce evde yaşayanlar kalan toz alçıyı sarmıştır orada kalmıştır.dediğin gibi tuz olabilir..öyle beyaz bir nesneyle büyü olacağını sanmıyorum en azından arapça birşeyler yazardı heralde ne bileyim..gene de kesin olsun içim rahat olsun diyorsan atın denize kurtulun arkadaşım..

dalga geçilcek birşey yok bunda..
gerçekten büyü de olabilir..büyüye inanmıyor olabilirsiniz bu ayrı..
ama büyü yüzüne ayrılan çok kişi tanıyorum ben..
esrar,eroinde olabilir.gerçekten tuz da olablir.
ama bence büyü de olabilir..bir bilene sormak lazım ne yapmak konusunda

bence pormonto sallanıyorsa eğer alçı ğibi şeyi kağıta sarıp sıkıştırmışlardır valla aklıma yanlış bişey ğelmiyo bazen benimde yatağımın başlığı sallanıyo kağıt sıkıştırıp sallanmasını enğellerim işede yarıyor doğrusu
...

suya atıldığını biliyorum ben....

denize dreye....kötü bişey olduğunuda sanmıyorum...

arkadaşın biride demiş sakıncalı beyaz olabilir

polisi çağırın...ne gerek var canım...polis ne yapacak ki...

durduk yere başınıza iş alın sonra....sorgusu ifadesi....

Back