- 15 Ocak 2007
- 273
- 78
- 123
Arkadaşlar günaydın,
Bu sabah tam ayakkabılarımı giyip evden çıkacakken duvar ile sabit portmanto arasında yapıştırılmış bir paket buldum. Beyaz ve defalarca sarılmış avuç içi büyüklüğündeki paketi merak edip açtığımda içinde tuz gibi beyaz bir toz olduğunu gördüm. Hemen anne ve kayınvalideyi aradık acaba nazar vs için onlar mı taktı diye fakat kimsenin haberi yok. Eski kiracıdan da kalmış olabilir ama şimdi o paketi ne yapacağımı bilemedim acaba birisi büyü mü yaptı ???? fikri olan varsa lütfen yardımınızı rica ediyorum ne yapayım bu paketi? Annem denize at, kayınvalidem yak dedi iyice kafam karıştı yardım lütfen???![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Bu sabah tam ayakkabılarımı giyip evden çıkacakken duvar ile sabit portmanto arasında yapıştırılmış bir paket buldum. Beyaz ve defalarca sarılmış avuç içi büyüklüğündeki paketi merak edip açtığımda içinde tuz gibi beyaz bir toz olduğunu gördüm. Hemen anne ve kayınvalideyi aradık acaba nazar vs için onlar mı taktı diye fakat kimsenin haberi yok. Eski kiracıdan da kalmış olabilir ama şimdi o paketi ne yapacağımı bilemedim acaba birisi büyü mü yaptı ???? fikri olan varsa lütfen yardımınızı rica ediyorum ne yapayım bu paketi? Annem denize at, kayınvalidem yak dedi iyice kafam karıştı yardım lütfen???
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)