• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bulduğum şey büyü mü? Lütfen yardım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2007
273
78
123
Arkadaşlar günaydın,

Bu sabah tam ayakkabılarımı giyip evden çıkacakken duvar ile sabit portmanto arasında yapıştırılmış bir paket buldum. Beyaz ve defalarca sarılmış avuç içi büyüklüğündeki paketi merak edip açtığımda içinde tuz gibi beyaz bir toz olduğunu gördüm. Hemen anne ve kayınvalideyi aradık acaba nazar vs için onlar mı taktı diye fakat kimsenin haberi yok. Eski kiracıdan da kalmış olabilir ama şimdi o paketi ne yapacağımı bilemedim acaba birisi büyü mü yaptı ???? fikri olan varsa lütfen yardımınızı rica ediyorum ne yapayım bu paketi? Annem denize at, kayınvalidem yak dedi iyice kafam karıştı yardım lütfen???:nazar:

sakincali beyaz olmasin buldugunuz sey???öyle ise polise haber verin bence....

nezamandır orada oturuyorsunuz ki eski kıracıdan kalsın

bende merak ettim doğrusu:bbo:

biz Mart ayından beri bu evdeyiz. Sakıncalı bişey olduğunu sanmıyorum tuza çok benziyor ama tatmaya cesaret edemedim. Gerçi sakıncalı dedikleriniz neye benziyor ondan da emin değilim ya bak iyice kafam karıştı şimdi????

at gitsin güzelim..kafanıda böyle büyüyle falan bozma..neyse ne..herşeyide umursamayın canım

Belki büyü filan değil ama, hani bereket için okunmuş flan olabilir. Yinede çöpe atmayın annenin dediği gibi suya filan atın her ihtimale karşı, eski kiracıyı tanıyorsanızda sorabilirsiniz

nasil takilmiycak ...baksaniza etrafiniza olmadik yok ..allah korusun herseyi düsünmek lazim bence...devir kötü....

tAŞINIRKEN dikkatinizi çekmedimi o paket:sm_confused:

At suya gitsinn öyle şeyler suya bırakılır:sm_confused:

Çok polisiye gördüm sizi sengözlerimebaksanab
Ama neden olmasın, Artık o nalet şey heryere giriyior....a.s

polisiye degil ama beyazdan korkarim ben .....büyü olsa kagida yazilir duyduklarima göre yada ne bileyim domuz yagi gibi biseyler olur....

tuz gibi beyaz bir tozz :)))birşeye benzetemedinizmi

ya evet ben de iyi düşünmeye çalışıyorum ama kötü tarafı da ister istemez aklımı karıştırıyor, sanırım en iyisi denize atmak.

ya büyük ihtimalle tuz ama kokusu falan olmayınca emin olamıyorum. Tatmaya da cesaretim olmadı açıkçası...

belkide okunmuş tuz filandır nazar gitsin diye koymuşlardır.ama sakın tatmaya kalkışmayın!

bence en iyisi yak onu külünüde ya suya ya denize at gitsinn
zamanında annemlerde böyle bişe bulmuşlardı
hoca öyle yapmalarını tavsiye etmişti
tabi sen bilirsin yinede

Bence hemen atın onu evden akan bir suya atın onu deniz,dere vs.

Eroin açık saman rengi, saz rengi veya beyaz olabilir...
Kurutulmuş toz esrarın koyu yeşilimsi bir rengi vardır. .....
internetten buldugum sey bunlar...iyice bi bak istersen....

valla ben evde böyle bişey bulsam gidip çöpe atarım.

büyü olduğu aklıma bile gelmez; eğer bereket içinse evin beti bereketi kaçar.
eğer zararlı maddeyse de bir avuç -muhtemelen pahaca değerli- şeysi imha etmiş olurdum
delikafadulden

bu tür seylerin yakilmamasi gerekir diye duydum...
akarsuya birakin siz onu...

:roflol::roflol::roflol:

ay arkadaşlar çok komiksiniz..herşey bişi yazmış
denize at,yak ,çöpe at ,tat ,bereket içindir ,vsvs
çok komik geldi:roflol: her kafadan bir ses çıkıyor..
bir anket düzenlemek lazım bunun için:roflol:
konu sahibi arkadaşım ,neden bu kadar telaşlanıyorsun ki,hem eve taşınırken nasıl görmedin sen onu ,evin içinde değilmiydi? neyse görmedin diyelim, için rahat değilse at gitsin,neden bu kadar dert yapıyorsun kendine

Back