Arkadaşlar kırmızı,bordo ruj seviyorum.Özellikle mat rujları.Ama her yere bulaştırıyorum yahu. Dişime bile geçiyor iğrenç :/ Var mı öyle rengi dağılmayan kaliteli ruj markası önereceğiniz?
Çok teşekkürler hepinize arkadaşlar:)
dediklerini not aldım ilk fırsatta seçip alcam:)) özellikle mac denemek istiyorum hiç mac rujum olmadı açıkçası:)
Arkadaşlar kırmızı,bordo ruj seviyorum.Özellikle mat rujları.Ama her yere bulaştırıyorum yahu. Dişime bile geçiyor iğrenç :/ Var mı öyle rengi dağılmayan kaliteli ruj markası önereceğiniz?
tatlım sleek diye bi marka var efsane.. hem ucuz hemde performans mükemmel.. yemek ye kahve iç bulaşmıyo çıkmıyo.. ben okadar marka kullandım ysl dior guerlain ne ararsan sleek kadar sevmedim rujlarını.. ben aldım arkadaşlar aldı benden şimdi 3 tane birden alıcam..Arkadaşlar kırmızı,bordo ruj seviyorum.Özellikle mat rujları.Ama her yere bulaştırıyorum yahu. Dişime bile geçiyor iğrenç :/ Var mı öyle rengi dağılmayan kaliteli ruj markası önereceğiniz?
sleek tr de var mi ?tatlım sleek diye bi marka var efsane.. hem ucuz hemde performans mükemmel.. yemek ye kahve iç bulaşmıyo çıkmıyo.. ben okadar marka kullandım ysl dior guerlain ne ararsan sleek kadar sevmedim rujlarını.. ben aldım arkadaşlar aldı benden şimdi 3 tane birden alıcam..
ben 26 tl ye aldım..
canım onu bilmiyorum netten bak istersen yada internetten alabilirsiniz..sleek tr de var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?