Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bulaşmayan ruj
- Konu Sahibi AkarGider
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Şubat 2015
- 370
- 583
- 23
Flormarın long wearing-chic aubergine diye bir ruju var bende. Çıkması epey zor.Rengi de süper.Ama bardağa falan değerse elde yıkamak lazım çıkmıyor yoksa.Dişe bulaşmayla ilgili rujunu sürdükten sonra dudakların kapalı olarak büzüp işaret parmağını içine sokup çıkartırsan bulaşmaz.
- 20 Aralık 2014
- 1.708
- 430
- 53
Arkadaşlar kırmızı,bordo ruj seviyorum.Özellikle mat rujları.Ama her yere bulaştırıyorum yahu. Dişime bile geçiyor iğrenç :/ Var mı öyle rengi dağılmayan kaliteli ruj markası önereceğiniz?
pastel daylong kissproof..
- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.516
- 128
- 32
Flormar R13 tam bir mürdüm-bordo iki tane bitirdim tavsiye ederim
golden rose velvet matte 23 de çok güzelmat bordo ancak gece makyahı için daha uygun sanki
wet n wild cherry bomb da güzel ancak seklinden dolayı cok zor sürülmesi ben fırçayla kullanıyorum
tabi en güzelleri Mac rujları fiyat konusu sıkıntı değilse MAC DİVA
golden rose velvet matte 23 de çok güzelmat bordo ancak gece makyahı için daha uygun sanki
wet n wild cherry bomb da güzel ancak seklinden dolayı cok zor sürülmesi ben fırçayla kullanıyorum
tabi en güzelleri Mac rujları fiyat konusu sıkıntı değilse MAC DİVA
- 10 Mart 2012
- 1.926
- 1.009
- 398
- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 31
- 18 Mayıs 2015
- 1.223
- 704
- 43
Çok teşekkürler hepinize arkadaşlar:)
dediklerini not aldım ilk fırsatta seçip alcam:)) özellikle mac denemek istiyorum hiç mac rujum olmadı açıkçası:)
bende mac diva var bordo çok seerimm çokta yakışırrr
- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Bordo ruju çok severim. Bitmişti evdeki. Ben de önce dudağıma pudra sürdüm. Sonra siyah göz kalemi ile hafifçe boyadım. Üstüne kırmızı ruj sürüp, yedirdim. Fazlalığı peçeteyi öperek aldım. Bir kez daha hafif bi pudra sürdüm üstüne. SONUÇ MUAZZAM oldu ve tüm gün çıkmadı, dişlerime de bulaşmadı
- 11 Kasım 2015
- 97
- 50
- 3
- 32
Arkadaşlar kırmızı,bordo ruj seviyorum.Özellikle mat rujları.Ama her yere bulaştırıyorum yahu. Dişime bile geçiyor iğrenç :/ Var mı öyle rengi dağılmayan kaliteli ruj markası önereceğiniz?
loreal paris'in rujları güzel ama fırça ile sürmeni tavsiye ederim :)
- 11 Şubat 2016
- 71
- 145
- 43
- 10 Haziran 2015
- 419
- 299
- 53
tatlım sleek diye bi marka var efsane.. hem ucuz hemde performans mükemmel.. yemek ye kahve iç bulaşmıyo çıkmıyo.. ben okadar marka kullandım ysl dior guerlain ne ararsan sleek kadar sevmedim rujlarını.. ben aldım arkadaşlar aldı benden şimdi 3 tane birden alıcam..Arkadaşlar kırmızı,bordo ruj seviyorum.Özellikle mat rujları.Ama her yere bulaştırıyorum yahu. Dişime bile geçiyor iğrenç :/ Var mı öyle rengi dağılmayan kaliteli ruj markası önereceğiniz?
ben 26 tl ye aldım..
- 18 Mayıs 2015
- 1.223
- 704
- 43
sleek tr de var mi ?tatlım sleek diye bi marka var efsane.. hem ucuz hemde performans mükemmel.. yemek ye kahve iç bulaşmıyo çıkmıyo.. ben okadar marka kullandım ysl dior guerlain ne ararsan sleek kadar sevmedim rujlarını.. ben aldım arkadaşlar aldı benden şimdi 3 tane birden alıcam..
ben 26 tl ye aldım..
- 10 Haziran 2015
- 419
- 299
- 53
canım onu bilmiyorum netten bak istersen yada internetten alabilirsiniz..sleek tr de var mi ?
bu arada ben açık pembe olanı aldım istediğim ruju altına sürüyorum sonra sleek rujla sabitliyorım yine bulaşmıyo çıkmıyo...