• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bulaşmayan ruj

AkarGider

❤ bin şükür Allah'ım..
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
13.791
13.671
498
Arkadaşlar kırmızı,bordo ruj seviyorum.Özellikle mat rujları.Ama her yere bulaştırıyorum yahu. Dişime bile geçiyor iğrenç :/ Var mı öyle rengi dağılmayan kaliteli ruj markası önereceğiniz?

Flormarın long wearing-chic aubergine diye bir ruju var bende. Çıkması epey zor.Rengi de süper.Ama bardağa falan değerse elde yıkamak lazım çıkmıyor yoksa.Dişe bulaşmayla ilgili rujunu sürdükten sonra dudakların kapalı olarak büzüp işaret parmağını içine sokup çıkartırsan bulaşmaz.

Flormar R13 tam bir mürdüm-bordo iki tane bitirdim tavsiye ederim
golden rose velvet matte 23 de çok güzelmat bordo ancak gece makyahı için daha uygun sanki
wet n wild cherry bomb da güzel ancak seklinden dolayı cok zor sürülmesi ben fırçayla kullanıyorum
tabi en güzelleri Mac rujları fiyat konusu sıkıntı değilse MAC DİVA:KK68:

Çok teşekkürler hepinize arkadaşlar:)
dediklerini not aldım ilk fırsatta seçip alcam:)) özellikle mac denemek istiyorum hiç mac rujum olmadı açıkçası:)

Ben de bundan muzdaribim ruj sürünce eşim hiç öptürmüyor :D

Çok teşekkürler hepinize arkadaşlar:)
dediklerini not aldım ilk fırsatta seçip alcam:)) özellikle mac denemek istiyorum hiç mac rujum olmadı açıkçası:)

bende mac diva var bordo çok seerimm çokta yakışırrr :KK68:

Bordo ruju çok severim. Bitmişti evdeki. Ben de önce dudağıma pudra sürdüm. Sonra siyah göz kalemi ile hafifçe boyadım. Üstüne kırmızı ruj sürüp, yedirdim. Fazlalığı peçeteyi öperek aldım. Bir kez daha hafif bi pudra sürdüm üstüne. SONUÇ MUAZZAM oldu ;) ve tüm gün çıkmadı, dişlerime de bulaşmadı ;)

Arkadaşlar kırmızı,bordo ruj seviyorum.Özellikle mat rujları.Ama her yere bulaştırıyorum yahu. Dişime bile geçiyor iğrenç :/ Var mı öyle rengi dağılmayan kaliteli ruj markası önereceğiniz?

loreal paris'in rujları güzel ama fırça ile sürmeni tavsiye ederim :)

cecile likit rujların mat olanları kesinlikle bulaşmıyor ayrıca diğer rujlarınızı da sürmeden önce dudaklarınıza pudra ile bir kat astar yaparsanız daha kalıcı oluyor

tatlım sleek diye bi marka var efsane.. hem ucuz hemde performans mükemmel.. yemek ye kahve iç bulaşmıyo çıkmıyo.. ben okadar marka kullandım ysl dior guerlain ne ararsan sleek kadar sevmedim rujlarını.. ben aldım arkadaşlar aldı benden şimdi 3 tane birden alıcam..
ben 26 tl ye aldım..

tatlım sleek diye bi marka var efsane.. hem ucuz hemde performans mükemmel.. yemek ye kahve iç bulaşmıyo çıkmıyo.. ben okadar marka kullandım ysl dior guerlain ne ararsan sleek kadar sevmedim rujlarını.. ben aldım arkadaşlar aldı benden şimdi 3 tane birden alıcam..
ben 26 tl ye aldım..
sleek tr de var mi ?

Lipfill markasının rujlarıda bulaşmıyor ya.. çok güzel renkleri de vaer.internetten bir bakın bence

yeni bir marka denedim. kesinlikle çıkmıyor. hatta öp öp öp çıkmıyor. :)
adım mat likit ruj bordo. italya'da üretiliyormuş. Bir de ilginç bir ürünleri var beyaz fondoten cilt rengini alıyormuş. internet üzerinden satılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back