- 7 Kasım 2010
- 1.162
- 434
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar buluşıkları koymak için ne kullanıyorsunuz tek katlı naylon olanları beğenmiyorum . metal aldım o da paslandı . şimdi bambu agaç bulaşıklık varmış ondan almayı düşünüyorum. o da çürür mü acaba kullanan var mı
resim olarakda bu
ben demir bulaşıklık kullanıyorum 2 katlı olanlardan memnunumda bilmiyorum bu ağaç olduğu için suyla pek bağdaştıramadım ama üretimi yapıldıysa demekki dayanıklıdır.
hani hediyelik eşyadan tutda mutfak eşyaları hatta makyaj malzemeleri ıvır zıvır bir sürü şey satan yerler var ya, burda ....ucuzluk pazarları deniyor bazılarına eski bir milyoncular gibi öyle bir yerden almıştım.
ben kullanmıyorum bulaşıklık. Nekadar makine kullansamda illaki elde yıkanacak şey oluyor. tezgahımda çok yer kaplıyor diye almadım bulaşıklık. Elimde yıkamam gereken varsa (ki hergün en azından büyük tencereler yada mikine çalışırken çıkan bişeyler oluyor) tezgaha bir mutfak havlusu seriyorum. Onun üzerine sıralıyorum suyu süzülüncede kurulayıp kaldırıyorum.
Resimdeki güzel ama tahta olmasıda ıslaklıktan dolayı çabuk yıpranmasına sebet olmaz mı? bide altında tepsisi yok ya süzülen su tezgahın üstüne yayılmaz mı?