• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bulaşıklar için parlatıcı miktarı

DeLiBoNCuK

AnLaŞıLMaZ BiÇiMdE
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
1.144
64
158
arkadaşlar parlatıcıyı aynen tuz gibi bi kerede mi döküyoruz? ve seviyesi kaç olcak
 
Evet parlatıcı gözünü bir kere dolduruyorsunuz, bitince bazı makinelerde parlatıcı ışığı oluyor, o ışık yanıyor. Eğer parlatıcı ışığı yoksa, ara ara tamamlamak lazım. Bitince bulaşık ıslak çıkmaya başlar.

Ayarını biraz deneye deneye bulacaksınız, dediğim gibi ıslak çıkması parlatıcının yetmemesi demek, ama ayar çok olunca da mat veya çizlmiş gibi çıkıyor bardaklar. Bende birden altıya kadar gidiyor rakamlar, ben 3 de tutuyorum.
 
Canım bunu bende merak ediyordum,kullanma klavuzuna göz atarken parlatıcı ayarının 1 de olması gerektiğini gördüm,fazla ayar bardakları tabakları çiziyormuş ki öyle de oluyordu zaten.Ayarladım gayet de süper temizleniyo şimdi bulaşıklar.
 
ayarı bı turlu bende tutturamadım sırkeyle karıstırıp kullandım yıne aynı.bı ara cogalttım hersey cızıldı mahvoldu azalttım kurulamadan ıslak cıkarttı.bu elektronık konusunda cok sanssızım coook :50:
 
Back