bulaşık makinesinde hangi deterjanı kullanıyorsunuz??

arkadaşlar hepnz çok sağolun :) pril perfect tableti denedim toz ve parlatıcıda koymadım ama gerçekten sonuç mükemmelin ötesinde.. yeni bardaklarla denedim en ufak bi çizik bile yok. üstelik parlatıcı koymuş gibi parlıyo :) kesinlikle tavsiye ederim şekercanlar. :)

:lepi:Burayı okuyana kadar calgonit diyecektim çünkü onu kullanıyorum ama bende yeni aldığım kutu bitsin prrili deneyeceğim...

banada yardım edin kıslar yurtdısındayım yeni bire makine aldık markası siemens ilk baslarda sorun yoktu ama köpük bırakıyor bende calgonun ürünlerini kullanıyorum powerball diye acaba tuz ve parlatıcıda koyuyorum oyuzden mi köpük bırakıyor parlatıcıyı düşürdüm bu seferde cok su bırakıyor

fairy yeni makine tableti çıkarmış 14 lü satılıyor deneme amaçlı aldım çok güzel yıkıyor çok parlatıyor deneyin derim

pril kullanıyorum. bide makinede kötü bi koku oluyoya onun için bimde makineye asılan kokular varmış hiç kullandınızmı nasıl oluyor.
benim makinem yeni. makine kurulurken ben yoktum servis eşime koca kutu tablet parlatıcı tuz falan satmış. mecbur ilk zamanlar onlardan kullandım ama çok acaip koktu makinem. pril aldım biraz geçti kokusu ama sanki hala kokuyo gibi geliyo bana.

Somat kullanin bence Calgonitten cok daha güzel ve iyi temizliyor ayrica makinede kurutma sonra cok güzel koku birakiyor hic extradan makine kokusu filan kullanmaniza gerek kalmiyor

pril kullanıyorum. bide makinede kötü bi koku oluyoya onun için bimde makineye asılan kokular varmış hiç kullandınızmı nasıl oluyor.
benim makinem yeni. makine kurulurken ben yoktum servis eşime koca kutu tablet parlatıcı tuz falan satmış. mecbur ilk zamanlar onlardan kullandım ama çok acaip koktu makinem. pril aldım biraz geçti kokusu ama sanki hala kokuyo gibi geliyo bana.

koku olarak finish te alabilirsin pek pahalı bişey deil o sanırım.. ama yinede bimdekini al dene.. denemekten bşy kaybetmezsinbuyrunnnnnnnnn

Back