Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bulaşık makinesinde hangi deterjanı kullanıyorsunuz??
kesinlikle bende ondan memnun kalmadım 6 aydır bingo yu kullanıyorum üstelik ikiye bölüp kullanıyorum sonuç harika şimdiye kadar boşa para vermişim calgonite
ama sakıııııııııııııın
amway in deterjanını almayın
Allahım bi deterjan bu kadarmı berbat ötesi olur
bardaklarım sanki ayran içilmiş şekilde çıkıyodu yani makinaya koyduğumda daha temizlerdi makinadan bi çıkıyodu şok şok şok
calgonit kullanıyorum ortası kırmızı yuvarlak tavletini
ve memnunum
,lekeli falan çıkarıyorsa tuzu veya parlatıcısı eksilmiş olabilir makinenin onları bir kontro let istersen?
canım bimden ucuz bi tuz alabilirsin tuzda marka önemli değil kullanman lazım makinen daha iyi yıkar .bi de ben parlatıcı kısmına elma sirkesi döküyorum
bende bimden alıyorum tuzu fiyatıda uygun.parlatıcı olarak bana da dediler elma sirkesinide ben daha yapmadım bimin parlatıcısını kullanıyorum memnunum
Bende pril kullanoyorum makinem yeni daha o yüzden başka kullanmadım henüz ama calgonitin bardakları çizdiğini duymuştum ... Bide elma sirkesi kötü koku vermiyo mu bulaşıklara
Ben de calgonit kullanıyorum. Yalnız bir gün dalgınlıkla calgonitin parlatıcısını çok koymuşum makineye ve parlatıcı ayarı da altıdaymış tabi bulaşıklar makineden çıkınca dalga dalga oldu hala da kaçıncı yıkama olmasına rağmen o kötü görüntü gitmedi bardaklarımdan.
Bingo'yu ben de denemek istiyorum. Bu kutu bitsin ondan alıcam.