- 6 Aralık 2019
- 237
- 24
- 18
- Konu Sahibi Catlakbukalemun
-
bende de bu var ama çok koku yaptığını düşünüyorum ya sizde de öyle mi ?Eki Görüntüle 2562454
2 YILDIR BU MAKİNEYİ KULLANIYORUM BULAŞIKLARI AKITMADAN KOYSAM BİLE, HATTA 2GÜN MAKİNEDE BEKLEYEN BULAŞILARI BİLE TERTEMİZ YIKIYOR, ARÇELİĞİN ÇAMAŞIR MAKİNESİNDEN MEMNUN DEĞİLİM AMA BULAKŞIK MAKİNESİ ÇOK ÇOK İYİ
Hayır canım hiç bir koku hissetmedim, filtresini falan düzenli aralılarda yıkayıp arada boş çalıştırıyorum sende dene bir istersenbende de bu var ama çok koku yaptığını düşünüyorum ya sizde de öyle mi ?
Hayır canım hiç bir koku hissetmedim, filtresini falan düzenli aralılarda yıkayıp arada boş çalıştırıyorum sende dene bir istersen
rica ederim canım boş çalıştırırken biraz çamaşr suyu dökebilirsin ama çok dökme fazla köpürüyor, bir de kullandığın limonları koyabilirsin makinaya çalıştırırken oda alır kokuyu.boş çalıştırmayı deniyim canım teşekkürler sağol
Bütçen ne kadar?
Eki Görüntüle 2562454
2 YILDIR BU MAKİNEYİ KULLANIYORUM BULAŞIKLARI AKITMADAN KOYSAM BİLE, HATTA 2GÜN MAKİNEDE BEKLEYEN BULAŞILARI BİLE TERTEMİZ YIKIYOR, ARÇELİĞİN ÇAMAŞIR MAKİNESİNDEN MEMNUN DEĞİLİM AMA BULAKŞIK MAKİNESİ ÇOK ÇOK İYİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?