• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bulasik makinesi temizleyici deterjanlar...

finish'in bildiğim kadarıyla sıvı olanı (resimdeki) ve toz olanı var.
ben sıvı olanı kullanıyorum.
makinede hiçbir bulaşık olmayacak hatta bulaşık makinesi deodorantı varsa onu da çıkar.
kapağın üzerindeki etiketi ok işareti yönünde çıkarıyorsun ama kapağını açmıyorsun.
şişeyi ters çevirerek tabak bölümüne yerleştiriyorsun.
sonra şu anda yanlış hatırlamıyorsam 60 derece ve üzeri bir programda makineni çalıştırıyorsun.
(derece konusunda çok emin değilim ama şişenin üzerindeki anlatımlarda 60 dereceyi görürsen doğru hatırlıyorumdur.)
zaten tek kullanımlık, yıkama bitince de şişeyi atıyorsun.

finish'in bildiğim kadarıyla sıvı olanı (resimdeki) ve toz olanı var.
ben sıvı olanı kullanıyorum.
makinede hiçbir bulaşık olmayacak hatta bulaşık makinesi deodorantı varsa onu da çıkar.
kapağın üzerindeki etiketi ok işareti yönünde çıkarıyorsun ama kapağını açmıyorsun.
şişeyi ters çevirerek tabak bölümüne yerleştiriyorsun.
sonra şu anda yanlış hatırlamıyorsam 60 derece ve üzeri bir programda makineni çalıştırıyorsun.
(derece konusunda çok emin değilim ama şişenin üzerindeki anlatımlarda 60 dereceyi görürsen doğru hatırlıyorumdur.)
zaten tek kullanımlık, yıkama bitince de şişeyi atıyorsun.

tamam canim ayrintili bilgin icin cok tessekur ederimmm...
peki gercekten ise yariyormu,kullandiktan sonra fark ediyormu makinede :26:

denedinmi gerçekten???:26:

hayır ama arkadaşıma söyledim o denedi, ben zamanında baya bir deterjan stoklamıştım markette kampanya varken, elimdeki deterjanlar bitince arap sabununa geçicem..
deterjan bölmesine yettiği kadar arap sabunu konuluyor sıcakta zaten hemencecik eriyormuş..elma sirkesi de parlatıyor..

bende bu aksam ilk kez kullanicam bu temizleyiciyi .. ayda bir kez cok degilmi kizlar ? kimi insan hic kullanmamis ben bile 2 senedir ilk defa kullanicam

aldim denedim bakalim daha makinem dolmadi bulasiklar yikaninca belli olur etkisi ama makineyi acinca bile temiz bi koku geldi yani bilmiyorum :27:

bende finishin toz olanını kullanıyorum hatta bugün çalıştırdım :1:
ayda bir not etmeyi unutuyorum ne kadar süre olduğunu hesaplayamıyorum kafama göre takılıyorum :27:

acaba bunu başka yolu yokmu çok pahalı onlar sirkeyle karbonatla onaln bi formül bişey yokmu

bence ayda bir kullanmak sart degil,
biraz pahali ama makinenin kokusu bile degisiyor yani onla yikadiktan sonra:23:

Back