bulasik makinesi temizleyici deterjanlar...

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.385
26.109
598
merhaba hanimlar,
bir kac zamandir reklamlarda rastliyorum ve marketlerdede reyonlarda görüyorum kac defa alip sonrada vazgectim nasil kullanilacagini bilmedigim icin,
bu finish yada diger marka makine temizleyicilerin nasil kullanilmasi gerektigini bilenler yardimci olurlarsa sevinirim...
buda bahsettigim temizleyici iste...

ben her ay düzeni kullanırım.arkasında nasıl kullanıldığı yazıyor.makinenizin içininin trtemiz olmasını istiyorsanız kullanın düzenli olarak.yoksa bulaşıklarınız temiz çıkmaz.

ben her ay düzeni kullanırım.arkasında nasıl kullanıldığı yazıyor.makinenizin içininin trtemiz olmasını istiyorsanız kullanın düzenli olarak.yoksa bulaşıklarınız temiz çıkmaz.

canim arkasinda yazdigini bende biliyorum
ama ben trde degilim dil de bilmiyorum o yuzden arkasinda yazan kismi okuyamiyorum :26:

kapağını çıkarmıyorsun.kapağının üzerinde bir kağıt parçası var,onu çıkart.altında da folyo olduğunu göreceksin.ona dokuma.ters çevir ve makinenin herhengi bir yerine koy.kaşıklığına koyabilirsin ben öyle yapıyorum.pervenelerinin dönmesini de kontrol et,takılmasın.ve makineyi çalıştır.çalışırken o folyo kendiliğinden eriyecek ve içindeki sıvı makineyi temizleyecek.makineni boş olarak çalışır ama.herhengi bir bulaşık koyma.her ay kullanmanı tavsiye ederim.
ayrıca baştan söyleseydin ya yurtdışında olduğunu,dil bilmediğini vs.ben de arkasına bak demezdim.

ay niye kiziyorsun aslinda yazdim ama sonra gereksiz oldugunu düsünüp geri sildim
yardimci oldugun icin cok tessekur ederim

kızmadım ayol.sadece söyleseydin arkasına bak demezdim dedim.rica ederim.inşallah işine yarar.

kızmadım ayol.sadece söyleseydin arkasına bak demezdim dedim.rica ederim.inşallah işine yarar.

cok güzel anlatmissin canim alir almaz tarifine uygun deniyecegim,birde bir kullanimda hepsi bitmiyor sanirim kapagini kapatip saklayabiliyormusun:26:

tek kullanımlık.makineyi çalıştırdığında hepsi bitiyor.ayda bir sefer kullanuyorsun zaten.

şişede olnalrı tek kulnanımlık deiller şişeyi aç folyoyu çıkart makinene gözüne doldur sonra çalıştırr cnm pırıl pırıl olurrr ayda bir kezz yapabilirsinn bide toz şeklinde tek paketlerde var onudaa hepsinii gözüne koy çalıştırr biti:)

sisedekileri bilmiyorum canim resimdekilere rastladim hep,cevap icin cok tessekurler

şişede olanları bende bilmiyorum.hangi markanın acaba.toz temizleyicileri de sevmiyorum.en güzeli bu resimdeki tek kullanımlık fınısh temizleyiciler.

kızlar size bir önerim var..bulaşık makinesinde deterjan yerine arap sabunu , parlatıcı olarak da elma sirkesi kullanabilirsiniz.
arap sabunu insan sağlığı için zararlı değil fakat deterjanlar petrol kökenli olduğundan sağlığımız açısından çok zararlı..

Son düzenleme:

önerin icin tessekurler canim ama burda arap sabunu bulmam zor :44:

denedinmi gerçekten???:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…