ben her ay düzeni kullanırım.arkasında nasıl kullanıldığı yazıyor.makinenizin içininin trtemiz olmasını istiyorsanız kullanın düzenli olarak.yoksa bulaşıklarınız temiz çıkmaz.
kapağını çıkarmıyorsun.kapağının üzerinde bir kağıt parçası var,onu çıkart.altında da folyo olduğunu göreceksin.ona dokuma.ters çevir ve makinenin herhengi bir yerine koy.kaşıklığına koyabilirsin ben öyle yapıyorum.pervenelerinin dönmesini de kontrol et,takılmasın.ve makineyi çalıştır.çalışırken o folyo kendiliğinden eriyecek ve içindeki sıvı makineyi temizleyecek.makineni boş olarak çalışır ama.herhengi bir bulaşık koyma.her ay kullanmanı tavsiye ederim.
ayrıca baştan söyleseydin ya yurtdışında olduğunu,dil bilmediğini vs.ben de arkasına bak demezdim.
kızmadım ayol.sadece söyleseydin arkasına bak demezdim dedim.rica ederim.inşallah işine yarar.
tek kullanımlık.makineyi çalıştırdığında hepsi bitiyor.ayda bir sefer kullanuyorsun zaten.
şişede olnalrı tek kulnanımlık deiller şişeyi aç folyoyu çıkart makinene gözüne doldur sonra çalıştırr cnm pırıl pırıl olurrr ayda bir kezz yapabilirsinn bide toz şeklinde tek paketlerde var onudaa hepsinii gözüne koy çalıştırr biti:)
anladim canim birde makineyi hangi derecede calistirman önemlimi yani isi derecesi :26:
farketmez.ben düşük derecede çalıştırıyorum.
sisedekileri bilmiyorum canim resimdekilere rastladim hep,cevap icin cok tessekurler
tamam canim tekrardan tessekurler
rwsimdeki tek kulanımlık temizliyeci ters çevirip makineye doldurcan gözüne öenmli deil cnm
kızlar size bir önerim var..bulaşık makinesinde deterjan yerine arap sabunu , parlatıcı olarak da elma sirkesi kullanabilirsiniz.
arap sabunu insan sağlığı için zararlı değil fakat deterjanlar petrol kökenli olduğundan sağlığımız açısından çok zararlı..
kızlar size bir önerim var..bulaşık makinesinde deterjan yerine arap sabunu , parlatıcı olarak da elma sirkesi kullanabilirsiniz.
arap sabunu insan sağlığı için zararlı değil fakat deterjanlar petrol kökenli olduğundan sağlığımız açısından çok zararlı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?