Merhaba arkadaşlar,
henüz evli olmasam ve buna daha vakit varsa da artık bulaşık makinesi almak için illa evlenmeyi beklememe gerek yok düşüncesine kapıldım
başka bekar bir arkadaşımın bulaşık makinesi almasıyla aklım iyice çelinmiş durumda.
Kullanıp memnun kaldığınız/kalmadığınız modelleri paylaşır mısınız?
Ben bugün Vestel bayiine gidip bir göz gezdirdim. BMJ - L503 X modelinin görüntüsü hoşuma gitti. Ayrıca 15 kişilik kapasitede olması da güzel gibi görünüyor. Daha önce bulaşık makinesi kullanmamış biri olarak şimdilik görüntü ön planda. Sizlerin tavsiyesi nelerdir?
(gri renk veya çelik kaplamalar tercihimdir)
Ben ctesi simens aldım.bugun servis geldi.özellikleri çok iyi.müşteri begenisi de yüksekmiş.bayi indirimi artı kdv indirimi ile guzel bir fiyata geldi.düsun derim.Bende bulaşık makinesi almayı düşünüyorum aynen ne alsam karar veremedim valla
Nerden aldın cnm kaça aldın bende lg düşünüyorum bugün gördüm de 14 kişilik kapasite 6 programliydiBen ctesi simens aldım.bugun servis geldi.özellikleri çok iyi.müşteri begenisi de yüksekmiş.bayi indirimi artı kdv indirimi ile guzel bir fiyata geldi.düsun derim.
Bayisinden aldım canım.izmirdeyim ben.benimki de 6 veya 7.hatırlamıyorum tam.o kadar cok araştirdık ki.sanirim 6.Nerden aldın cnm kaça aldın bende lg düşünüyorum bugün gördüm de 14 kişilik kapasite 6 programliydi
Merhaba hala bulaşık makinanızdan memnun musunuz acaba ?ben lg'den d1420mf modelini aldım çok güzel tavsiye ederim
Merhaba bulaşık makinanızdan memnunmusunuzkonu açılalı çok zaman olmuş ama ben çeyiz heycanıyla şöyle bir okudum konuları... samsung a kimi kötü demiş kimi iyi aslında anladığım şu ki bu tamamiyle şans işi... en iyilerden olan bosch tan bile şikayetçi olanlar var ben samsung aldım çeyizime aslında bulaşık makinasını olmazsa olmaz görmediğim için belkide çok önemsemedim...buzdolabım iyisi olsun kendi evime geçmeyi nasip ederse allah o zaman iyi bir bulaşık makinası alırım dedim... samsung dw-fn310w a+ 5 programlı makinayı aldım görsel i çok hoşuma gitti.. kullananlarda %50 %50 iyi yada kötü yorumları yapmışlar... şans işi diye bakıyorum duruma... her ne kadar kesinlikle almayın yorumları yapılsada pişman değilim makinamdan... :)
hangi modeli ne kadara aldınız?Ben ctesi simens aldım.bugun servis geldi.özellikleri çok iyi.müşteri begenisi de yüksekmiş.bayi indirimi artı kdv indirimi ile guzel bir fiyata geldi.düsun derim.
Modeli aklimda değil ama en son çikani almadim.çunku bir ust sepet daha var.kasiklari tek tek dizmek gerekiyormuş.dizmezsen yıkamıyormuş.satici onermedi.o yüzden onu almadik.onun bir alt modelini aldık.hangi modeli ne kadara aldınız?
güle güle kullanın teşekkür ederimModeli aklimda değil ama en son çikani almadim.çunku bir ust sepet daha var.kasiklari tek tek dizmek gerekiyormuş.dizmezsen yıkamıyormuş.satici onermedi.o yüzden onu almadik.onun bir alt modelini aldık.
Teşekkürler.Rica ederim.güle güle kullanın teşekkür ederim
Teşekkürler.Rica ederim.güle güle kullanın teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?