- 26 Temmuz 2017
- 2.620
- 5.789
- 37
-
- Konu Sahibi LimonReceli
Teşekkürler, evet içi çelik ve satıcı solo olduğu için kesinlikle çizilme ve buğulanma yapmaz diyor.Model bilmiyorum ama ici celik olsun plastik olmasin.
Çok teşekkür ederim :)marka tavsiye edemiyeceğim ama şunları göz önünde bulundurun;
Tek sepet yıkaması olsun,
Çok fazla programı olmasına gerek yok zaten en çok iki farklı program kullanılıyor, program sayısı arttıkça fiyat da artıyor,
Servis ağı geniş bir marka olsun,
En üstte kaşık çatal rafı olmasını asla tavsiye etmem, tabi arı bir çatal kaşık sepeti varsa o ayrı.
Bir de içi metal olsun. :)
Program sayısı tamamen para tuzağı bence :) ben de hep aynı programı kullanıyorum, makinam tek programlı bile olsa olurmuş :))Çok teşekkür ederim :)
Söylediğiniz özellikler bugün tavsiye edilen makinede var. Sanırım doğru yoldayım:) 4 program da fazlasıyla yeter muhtemelen, eski makinemin de tek programını kullanıyordum.
Yardımınız ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederimProgram sayısı tamamen para tuzağı bence :) ben de hep aynı programı kullanıyorum, makinam tek programlı bile olsa olurmuş :))
Beyaz eşya biraz şans işi, inşallah içinize sinen bir makina alırsınız, arçelik de iyi markadır
Öncelikle makinenize maşallah deyim :)Yıllardır Arçelik kullanıyorum, içinin tekeri vs kırıldı biraz da çok taşındığımdan pas yaptı çarptıkları yerler.
Değiştirmeyi istiyorum ama daha bir kere bile servise ihtiyacım olmadı maaşallah taş gibi. Tertemiz yıkar ne çizilme ne kurutmama olayı yaşamadım o yüzden kıyamıyorum.
5 programlı ama içi az doluysa 1 saatlik tamamen doluysa 2:15 lik programı kullanıyorum program işi tamamen sahtekarlık.
Ama beyaz eşya şans işi. İyi şanslar
Sizin makinelere de maşallah:) TesekkurlerSoylediginiz marka butun beyaz esyalarim hic bir sorun yasamadim bozulsa yine ayni markadan alirim :)
Aaa ciddi misiniz, fiyatı cidden çok uygunmuş. Modelini paylaşabilir misiniz?Benim makinem samsung 1 yıl önce 750 lira gibi komik bir rakama almıştım 3 programlı çok memnunum kirli çıkarmıyor. Tek sorunu ses yalıtımı konusunda pek iyi değil bulaşık yıkanırken yanında olmadığım için sorun teşkil etmiyor.
Sabah dm model bilgilerini atayım (mutfağa gitmeye üşendim) :) üst sepetin yüksekliği ayarlanabiliyor. Tek sepet yıkıyor. Su kesik emniyeti var. Buzdolabım bulaşık makinem süpürgem samsung ve çok memnunum bozulsa tekrar samsung alırım ürün özelliklerine göre piyasadaki diğer markalardan çok daha uygun fiyatlarıAaa ciddi misiniz, fiyatı cidden çok uygunmuş. Modelini paylaşabilir misiniz?
Bu arada maşallah:)
Grundig kullanıyorum canım 5 programlı olanı 3 yıldır çok memnunum. Arçelik servis garantisinde zaten arçelik ürünlerinden şaşma derim. Annem de en az 10-15 yıllık bir arçelik bulaşık makinesi kullanıyor bi kaç kere servis gördü hala taş gibi.Arkadaşlar Merhaba,
Beyaz eşya ve mobilyada kdv ve ötv indirimi 1 hafta sonra bitiyor. Bu sabah bulaşık makinem bozuldu ve indirim bitmeden acil bulaşık makinesi almam lazım. Eski makinem boschtu ve çok da memnun değildim.
Etrafımdakiler samsungu tavsiye ediyor ama ben kararsizim. Halen satışta olan ve memnun olduğunuz makineleri tavsiye eder misiniz?
Ben arçelikten bir model beğendim ama emin değilim. (Arcelik 6343 modeli) Fiyati da cok uygun, 1250 tl. Acil yardımınız gerekli :)
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden tesekkurler.
(Lütfen konumu hemen taşımayın, belki benim durumumda olan arkadaşlara da fayda sağlar:))