bulaşık makinenizi kaç derece de yıkatıyorsunuz

duygutekin1336

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2023
150
18
27
benimki regal 3 programlı eco 50 de yıkatıyorum 2 saat falan sürüyor 65 dereceyi kullandigim zaman bi kere ıslak bırakmisti fairy platinum kullandigim halde ama eco 50 yi kullanirsam kupkuru cikiyor

Benim bosch serie 4 ama 70 de yikiyorum tencere tava da attigim icin. Eco 50 4 saat suruyor cunku

Arçelik 2 programı var bazen 50 de bazen 65 te yıkıyorum içini cok doldurursam bazen nemli çıkıyor ortalama 2.5 saatte çıkıyor galiba.

Deterjan olarak şuan Migros kendi üretimi ve mali olan tablet deterjan kullanıyorum güzel çıkıyor.

Ben hep yoğunda yıkıyorum 70 de ama eko da da yıkasam hızlı 58 de de yıkasam hep 1 saat, 15 dk sürüyor uzun yıkamıyor hiç :/
ama tek güzel yanı asla bardaklarımı çizmiyor pırıl pırıl oluyor kurutması falan güzel

benimki regal 3 programlı eco 50 de yıkatıyorum 2 saat falan sürüyor 65 dereceyi kullandigim zaman bi kere ıslak bırakmisti fairy platinum kullandigim halde ama eco 50 yi kullanirsam kupkuru cikiyor
4 programlı arçelik haftada bi 70 derecede doyer günler günlük çalışıyor eko 50 derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…