- 16 Ağustos 2023
- 150
- 18
- 27
-
- Konu Sahibi duygutekin1336
ben eco 50 de yikadigim zaman güzel ve kupkuru cikiyor ama nedense 65 dereceyi kullandigim zaman neden islak cikiyor acabaBenim bosch serie 4 ama 70 de yikiyorum tencere tava da attigim icin. Eco 50 4 saat suruyor cunku
benn eco 50 de yikadigim zaman güzel ve kupkuru cikiyor ama nedense 65 dereceyi kullandigim zaman neden islak cikiyor acabaBenim bosch serie 4 ama 70 de yikiyorum tencere tava da attigim icin. Eco 50 4 saat suruyor cunku
Bilmiyorum ki hic dikkat etmedim ben bir suru bulasiik makinesi tableti denedim en iyisi bim den aldigim cikti kupkuru ediyorbenn eco 50 de yikadigim zaman güzel ve kupkuru cikiyor ama nedense 65 dereceyi kullandigim zaman neden islak cikiyor acaba
bimin ki hic iyi degil hangi markayi diyosun bardaklari çiziyor lekeli bırakıyor kaynanaminkisiniBilmiyorum ki hic dikkat etmedim ben bir suru bulasiik makinesi tableti denedim en iyisi bim den aldigim cikti kupkuru ediyor
BEn begendim kuzum pril almistim o daha kotu cizdi sulu lekeli biraktibimin ki hic iyi degil hangi markayi diyosun bardaklari çiziyor lekeli bırakıyor kaynanaminkisini
4 programlı arçelik haftada bi 70 derecede doyer günler günlük çalışıyor eko 50 derecebenimki regal 3 programlı eco 50 de yıkatıyorum 2 saat falan sürüyor 65 dereceyi kullandigim zaman bi kere ıslak bırakmisti fairy platinum kullandigim halde ama eco 50 yi kullanirsam kupkuru cikiyor