bulaşık makinem gitti sanırsam bana yardım ediin lütfeeeeeeen :(

Ben bir kere eski makinamda arap sabunu ile bulaşık yıkama yöntemini denemiştim aynı sizin makinanız gibi oldu, üstelik sadece 1 tatlı kaşığı koymuştum. Makinanın içini boşaltıp sildim bir kaç gün bekledim sonra çalıştırdım düzelmişti. Siz de öyle yapın. Boruların içindeki köpükler kurusun iyice...

şimdi eve gidince boş çalıştırma mı diyosub ... çalıştırsam mı çalıştırmasam mı bilemedim ....

Hazır makineyle ilgili konu varken ben de buraya yazayım.Bizim makine de 2-3 yıkamadır bulaşıklar grimsi çıkıyor.Bardaklar ve kaşıklar da daha belirgin.Bardak gri gri mat sanki kirli gibi duruyor.Acaba makine mi bozuldu? Hiç daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı?

konu sahibine de sanada aynı şeyi tavsiye ederim bir kere boş bir şekilde finish ya da calgonitin tek yıkamalık makine temzileyicisi var..onla çalıştırın..

konu sahibine de sanada aynı şeyi tavsiye ederim bir kere boş bir şekilde finish ya da calgonitin tek yıkamalık makine temzileyicisi var..onla çalıştırın..

İşe yarar umarım ya bozuldu diye düşünmüştüm.Dediğin şeyden alıp da çalıştırayım o zaman.Umarım işe yarar.

o tip kıvamlı çamaşır suları çok köpürtüyo bende yapmıştım aynısını sonra bi baktım makinenin önü köpüğe gömülüyo madem ç.suyu takıntınız var normal olanı kullanın onda bişey olmuyo çünkü ayrıca makinen gitmiş veya kalmış olan olmuş artık çalıştır belki sağlamdır köpük gidene kdr dene bu durumda yapacağın bişey olmayacağına göre bunu deneyebilirsin

Makineyi boğmuşsun canım.
Ben özellikle balık bulaşığı olduğu zaman domestos döküyorum bulaşıkların üstüne hiç daha köpürme olmadı. Ama genelde sirke damlatırım.
Bir kaç sefer boş ve deterjansız yıkaman gerekiyor. Köpürdükçe sen sil her seferinde.

Bazı serviz elemanları da afedersiniz malın teki. Makinem su alamadığı için yıkamıyordu. Su basıncı düşük olabilir tesisatçı çağırmanız lazım cihazda problem yok dedi 30tl yi hiç edip gitti. İki aydır kullanamıyordum hep elde yıkadım. Geçen akşam eşim arkada ki musluklarla oynadı makine su almaya başladı. Bilsem musluktan olacağanı bekler miydim hiç?

köpük bitti canım ya ... aslında takıntılı bir insanda değilim arada koyardım yağlı bulaşıkt ...sadece sesi farklıydı o biraz canımı sıkto

benim makinede 6 aylıkken aynını yapmıştı korkudan servis çağırdım, tabi çamaşır suyu koydum demedim. Akşam bozuldu ertesi gün 6 gibi servis geldi bastı hiç bir sorun olmadan çalıştı tabi garantisi bitmediği sürece servis ücreti vermedim. Şimdide kullanıyorum çamaşır suyu birşey olmuyor bir süre bekleyip tekrar çalıştır sıkma canını

servis çağırsam bütçe müsait değil hemde bi bakmaya bile para istiyorlar ... düzelir inşallah ya

bulaşık makinesinde çamaşır suyu kullanmanın herzaman makineye zarar vereceğini düşünmüşümdür
senin durumunda haklılık payımı ortaya çıkardı

üzüldüm umarım bir kaç çalışmadan sonra düzelir

Benim de olmuştu ve çok paniğe kapılmıştım. Domestos u fazla kaçırmışım sanırım.
İçindeki köpüğü temizleyince geçiyor. Sıkıntı yapmayın.

hiçbir şey koymadan iki üç kere çalıştırın
benim de basıma geldi bu şekilde yaptım sorun kalmadı

si

zsizinde makinenin sesi değişik miydi canım yoksa normal mi çıktı sesi

O ses degisikligi yogun köpük yuzunden yapiyo zaten boguk boguk ses cikmasi ondan. Makinenin icine bolcasu döküp suyun gitmesini saglayabilirsin.

böyle şeyler duyunca seviniyorum ya dün gece bulaşıkları boşalt yıka makineyi temizle falan bide garip bi ses çıkınca iyice moralim bozuldu ama üzülmüyorum artık

karta kadar ulaştıysa bozulmuştur canım. bende böyle bi makina bozdum 5-6 yıl kadar önce. makinanın kartı değişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…