• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bulaşık makinem gitti sanırsam bana yardım ediin lütfeeeeeeen :(

Aynı seyi annemin makinasına yaptım.içini güzelce bezlerle köpük kalmayana kadar temizlemek lazım köpük kalırsa siz çalıştırdıkça suyla beraber köpürür.Sonra da boş makinayı deterjan koymadan bir daha calıştırın düzelir korkmayın.

kesintisiz olarak mı çalıştırdın canım ... makinenin sesi bi garip çıkınca korkuyorum ben
15 dklık kısa programı var benimkinin, arka arkaya çalıştırmıştım, ama sesi bi garip çıkıyosa bilemedim şimdi :KK64:[/QUOTE]
kısa yok benim o kadar ... seside böyle boğuluyor gibi çıkıyor ya offfff moralim bozuldu :(

E="eses07, post: 36958398, member: 532750"]boş çalıştırın bikaç kez .. denediniz mi ki ? [/QUOTE]
denedim de sesi bi garip çıkınca kapattım korktum :(

15 dklık kısa programı var benimkinin, arka arkaya çalıştırmıştım, ama sesi bi garip çıkıyosa bilemedim şimdi :KK64:
kısa yok benim o kadar ... seside böyle boğuluyor gibi çıkıyor ya offfff moralim bozuldu :KK43:[/QUOTE]
o zaman en iyisi servisi bekle canım.. garanti kapsamından çıkar kullanıcı hatası derler, ama tamir ederler bence bozma moralini

Aynı seyi annemin makinasına yaptım.içini güzelce bezlerle köpük kalmayana kadar temizlemek lazım köpük kalırsa siz çalıştırdıkça suyla beraber köpürür.Sonra da boş makinayı deterjan koymadan bir daha calıştırın düzelir korkmayın.

inşallah canım ya. .. düzelsin ... şimdi öyle üst üste çalıştıramam da yarın akşama kadar dursa nolur

TE="Minilis, post: 36958442, member: 588286"]kısa yok benim o kadar ... seside böyle boğuluyor gibi çıkıyor ya offfff moralim bozuldu :KK43:[/QUOTE]
o zaman en iyisi servisi bekle canım.. garanti kapsamından çıkar kullanıcı hatası derler, ama tamir ederler bence bozma moralini[/QUOTE]
yarın bi arayayım bari servisi

şimdi kalktım bir daha çalıştırdım da bilmiyorum artık bekliyorum

deterjan olarak fairy kullanıyorum miss .. :D
bende bazen cok az domestos koyarım ama bisey olmuyo .. :KK54:

deterjan olarak fairy kullanıyorum miss .. :D
bende bazen cok az domestos koyarım ama bisey olmuyo .. :KK54:
Hanimlar neden camasir suyu kullaniyorsunuz.cok zararli bir sey.Insan mümkün oldugunca kimyasallardan kacinmali.üstelik makina 60 derecede yikiyor ve bu yeterli.Ben mümkün oldugunca kaciniyorum bu temizlik ürünlerinden.Bulsam arap sabunu kullanacagim her yerde ama maalesef burada bulamiyorum.yazik ya kendi ellerinizle sagliginiza kast ediyorsunuz.

Hanimlar neden camasir suyu kullaniyorsunuz.cok zararli bir sey.Insan mümkün oldugunca kimyasallardan kacinmali.üstelik makina 60 derecede yikiyor ve bu yeterli.Ben mümkün oldugunca kaciniyorum bu temizlik ürünlerinden.Bulsam arap sabunu kullanacagim her yerde ama maalesef burada bulamiyorum.yazik ya kendi ellerinizle sagliginiza kast ediyorsunuz.

haklısın aslında :eek::eek::eek::eek:
ama hijyen manyağı olduk napalım :D:D:D

sesi kısılmış gibi çıkıyodu bayanlar sizinde mi böyle oluyodu ... düzeliyor musonra .... ama köpürmüyor artık

Y
iyş geceler arkadaşlar , direk konuya gireceğim kusura bakmayın.... yemekli misafirim vardı , yedik eğlendik .. misafir gittikten sonra çay bulaşıklarınıda makineye kaldırıp yağlı olduğu içinde az biraz domestos akıtıp makine mi çalıştırdım... gayet güzel yıkamaya başladı ...tam yatacaktım ki sesinde bi değişiklik hissettim ... makineyi bi açtım ki benim makine köpürmüş ... (kullandığım gerçek domestos değil a 101 den almıştım bu arada çiçeğim diye bi marka ama önce de kullanmıştım ) ilk defa yapmadım ben bu çamaşır suyu işini daha önceleride yapmıştım ama böyle bir şey gelmedi başıma .... neyse içini temizledim duruladım boş çalıştırayım dedim su çıkması gereken yerden köpüklü su akıyor ... korktum kapattım ama denedim gene 2 sefer daha gene köpüklü su :( çok moralim bozuldu ya eşya kullanmasını mı bilmiyorum nedir 1 senelik makinayı bozdum sanırım :( başına böyle bir şey gelen var mı bana yardımcı olur musunuz lütfeeeennnn :( ne yapayım sizce servis çağırayım mı ??? hata bende garanti kapsamında da olmaz ... bide ona para ayırmak gerekecek offfff :(
yumusatici koyup tekrar çalıştırın. Yumusatici köpüğü alıyor.

bir kaç gündür benimkide bozuk servisin keyfini bekliyorum.. :(
bazı tabletler çamaşır suyu katkılı oluyor.. onlardan kullandınız mı..yazık olmasın makinenize
bu arada benimki beko :( 1 yılda birmilyon tane arıza çıkardı sağolssun

Back