Ya servisler bas bas bağırıyo camasir suyu kullanmayın diye bizim turk kadınlarını anlamıyorum ben. Bacım adı üstünde camasir suyu. Zaten makineye zarar verecek bisey olmada adamlar o tabletin icine koyar 4 U bi arada diye de uçuk fiyata satar. Neyse.bence makineyi tam programda bi kac kez bastan sona çalıştı bi sure sonra gecer sanırım. Bu camasir suyu yüzünden garantisi bile düşebiliriyş geceler arkadaşlar , direk konuya gireceğim kusura bakmayın.... yemekli misafirim vardı , yedik eğlendik .. misafir gittikten sonra çay bulaşıklarınıda makineye kaldırıp yağlı olduğu içinde az biraz domestos akıtıp makine mi çalıştırdım... gayet güzel yıkamaya başladı ...tam yatacaktım ki sesinde bi değişiklik hissettim ... makineyi bi açtım ki benim makine köpürmüş ... (kullandığım gerçek domestos değil a 101 den almıştım bu arada çiçeğim diye bi marka ama önce de kullanmıştım ) ilk defa yapmadım ben bu çamaşır suyu işini daha önceleride yapmıştım ama böyle bir şey gelmedi başıma .... neyse içini temizledim duruladım boş çalıştırayım dedim su çıkması gereken yerden köpüklü su akıyor ... korktum kapattım ama denedim gene 2 sefer daha gene köpüklü suçok moralim bozuldu ya eşya kullanmasını mı bilmiyorum nedir 1 senelik makinayı bozdum sanırım başına böyle bir şey gelen var mı bana yardımcı olur musunuz lütfeeeennnn ne yapayım sizce servis çağırayım mı ??? hata bende garanti kapsamında da olmaz ... bide ona para ayırmak gerekecek offfff
zsizinde makinenin sesi değişik miydi canım yoksa normal mi çıktı sesi2-3 yılönce olmuştu annemin makinesi neredeyse mefta oluyodu temizliktençamaşır suyunu fazla kaçırmıssın ondan olmuş bir damla damlatsan yeter. deterjanın sıvıysa miktarınıda azalt bi daha yaşanmaz herhalde.
makineyi dedikleri gibi bir kaç kez çalıştırmıştık boş boş anca gitmişti köpük ta makinenin tavanından damlıyodu aşağıya
Bir kac defa calistirinca gecmesi gerek ., gerci camasir suyu pek kopurmez ama nasil bir urun bilmiyorum bisey diyemem... Ya her zaman bulasiklara camasir suyu dokulur mu ??? Resmen zehir.. Ben tamamen temizlendiginide dusunmuyorum...hos ben normal makinanin ilacina bile guvenmiyorum ya neyse...
makinan bozuk değil ne zaman haricen çamaşır suyu ya da deterjan katarsan köpürüyor makinalar hatta dışarıya köpük atıyor..bir daha yapmazsın olur biter çamaşır suyu bile katacaksan dahili bölümüne koy..iyş geceler arkadaşlar , direk konuya gireceğim kusura bakmayın.... yemekli misafirim vardı , yedik eğlendik .. misafir gittikten sonra çay bulaşıklarınıda makineye kaldırıp yağlı olduğu içinde az biraz domestos akıtıp makine mi çalıştırdım... gayet güzel yıkamaya başladı ...tam yatacaktım ki sesinde bi değişiklik hissettim ... makineyi bi açtım ki benim makine köpürmüş ... (kullandığım gerçek domestos değil a 101 den almıştım bu arada çiçeğim diye bi marka ama önce de kullanmıştım ) ilk defa yapmadım ben bu çamaşır suyu işini daha önceleride yapmıştım ama böyle bir şey gelmedi başıma .... neyse içini temizledim duruladım boş çalıştırayım dedim su çıkması gereken yerden köpüklü su akıyor ... korktum kapattım ama denedim gene 2 sefer daha gene köpüklü suçok moralim bozuldu ya eşya kullanmasını mı bilmiyorum nedir 1 senelik makinayı bozdum sanırım başına böyle bir şey gelen var mı bana yardımcı olur musunuz lütfeeeennnn ne yapayım sizce servis çağırayım mı ??? hata bende garanti kapsamında da olmaz ... bide ona para ayırmak gerekecek offfff
Konuyu okurken gercekten sok gecirdim, insan bulasiklarina camasir suyu koyarmi hic??
Adi üstünde camasir suyu, camasir yikamak icin. O deterjanlar daha agir, onun ile kasik bardak yikamak ne kadar zehirli biliyormusunuz? Yani birak makinenin bozulmasini, sagliginizdan olursunuz.
Herkes hormonlu yemeklerden sikayetci, kanser yapar diye fakat camasir deterjani ile yikanmis bardaktan su icerler. Hakiketten anlamadim! Bulasiklar cok yagli olunca ya kendim yikarim yada biraz sirke ile yikayip makineye koyuyorum. Gercekten bir daha camasir suyu koymayin bulasik makinenize. O bir sihirli temizlik degnegi degildir
Benimde başıma geldi aynısı
Makinanın içindeki yağlar temizlensin diye, sıvı fairy dökmüştümElimi de hiç korkak alıştırmamışım.
Öyle bir köpürdü ki kapağı kapalı olduğu halde aralarından çıkmaya başladı.
Elimle ve bezle temizledim.Makinanın çekmeceleri de köpürmüştü, onları da çıkarıp yıkadım.
Sonra çalıştırdım, yine köpürdü ve durdu makina. Yine temizledim ve bekledim epey. Sonra düzeldi :)
Bu arada çamaşır suyu inanılmaz derecede sağlığa zararlı. Bulaşık makinası ve mutfak eşyalarının temizliğinde kullanarak hata yapıyorsunuz. Tablet tek başına yeterli. Ben tuz içerikli tablet kullandığım için ekstra tuz koymuyorum bile. Ayrıca parlatıcı gözüne sirke ilave ediyorum,bulaşıklarım mis gibi oluyor. Çamaşır suyunu çamaşır da bile kullanmıyorum ki, bulaşıkta kullanayım yani...
makinan bozuk değil ne zaman haricen çamaşır suyu ya da deterjan katarsan köpürüyor makinalar hatta dışarıya köpük atıyor..bir daha yapmazsın olur biter çamaşır suyu bile katacaksan dahili bölümüne koy..
makinanı finish in temizleyicisi ile bi boş çalıştır 20 lira ücreti..makinanı komple temizleyip bakımını yapmış olursun hem.yoo olmazsın makinandan ben iki kere yedim o haltı
ben ç.suyu koyarsam şu katı olan çamaşır sularından 1-2 damla katıyorum.deterjan tek yeterlidir belki ama bardaklar zamanla sararıyor yaw mecbur katıyoruz
sizin sorununuza gelince,kir olan şey köpürmez ya hani acaba makineye kir tabaklar falan mı koysanız:)boş daha çok köpürmez mi?nasılım:)
o an değişiyo makinanın sesi tabi..bir iki yıkamadan sonra düzeliyor..üzülmeyeyim o zaman demi ... seninde sesinde değişiklik varmıydi o düzelir mi ....kafaya taktım ben o sesi köpükten ziyade
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?