bulaşık makinem gitti sanırsam bana yardım ediin lütfeeeeeeen :(

ameron

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
647
171
53
34
iyş geceler arkadaşlar , direk konuya gireceğim kusura bakmayın.... yemekli misafirim vardı , yedik eğlendik .. misafir gittikten sonra çay bulaşıklarınıda makineye kaldırıp yağlı olduğu içinde az biraz domestos akıtıp makine mi çalıştırdım... gayet güzel yıkamaya başladı ...tam yatacaktım ki sesinde bi değişiklik hissettim ... makineyi bi açtım ki benim makine köpürmüş ... (kullandığım gerçek domestos değil a 101 den almıştım bu arada çiçeğim diye bi marka ama önce de kullanmıştım ) ilk defa yapmadım ben bu çamaşır suyu işini daha önceleride yapmıştım ama böyle bir şey gelmedi başıma .... neyse içini temizledim duruladım boş çalıştırayım dedim su çıkması gereken yerden köpüklü su akıyor ... korktum kapattım ama denedim gene 2 sefer daha gene köpüklü su çok moralim bozuldu ya eşya kullanmasını mı bilmiyorum nedir 1 senelik makinayı bozdum sanırım başına böyle bir şey gelen var mı bana yardımcı olur musunuz lütfeeeennnn ne yapayım sizce servis çağırayım mı ??? hata bende garanti kapsamında da olmaz ... bide ona para ayırmak gerekecek offfff

Anlattığınızın aynısı bu gece çamaşır makinemizde oldu.
Canım çok sıkkın gerçekten.
Bu gece bütün makinelerin bozulası geldi herhalde.
Makineniz kaç senelik?
O markanın yumuşatıcısını kullanmıştı annem, açıkçası sevdik biz.
Onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum ama tabi bulaşık makinesine çamaşır suyu dökmek konusunda pek bir fikrim yok.
Çok dökmüş de olabilirsiniz.

Not: Çamaşır makinemiz bozuldu dedikten sonra söylediğiniz markanın yumuşatıcısını kullandık ve memnun kaldık demem çok enteresan olmuş ama uzun süre önce kullanmıştık.
Onu da belirteyim.

Makineyi boşaltın. İçini bezle temizleyin. Sonra deterjansız , boş şekilde çalıştırın.

servis çağırmadan tekrar çalıştırsam sorun büyür mü acaba yoksa normale döner mi ki bu arada savah erken kalkmam gerektiği için sabah uyanır uyanmaz yanıtlayacağım sizleri

TE="zxshermine, post: 36958246, member: 300186"]Makineyi boşaltın. İçini bezle temizleyin. Sonra deterjansız , boş şekilde çalıştırın.[/QUOTE]
yaptım onu ama tekrar köpürdü normal mi bu

"Minilis, post: 36958249, member: 588286"]Altında köpüklü su birikti mi?[/QUOTE]
evet canım

Ben de yemiştim bu naneyi, içinde çokça köpüklü su birikmişti, saatlerce bezle o suyu temizleyip, sonrada bir kaç defa deterjansız çalıştırınca makineyi düzelmişti

TE="zxshermine, post: 36958246, member: 300186"]Makineyi boşaltın. İçini bezle temizleyin. Sonra deterjansız , boş şekilde çalıştırın.
yaptım onu ama tekrar köpürdü normal mi bu[/QUOTE]
Köpük bitene kadar kısa programda tekrar tekrar çalıştır canım, bi süre sonra gidiyor o köpük

su çıkması gereken pervaneler çıkıyor bazı modellerde.seninkide çıkıyor mu?çıkıyorsa çıkar bi yıka durula güzelce.bide öyle dene.makinada çamaşır suyu çok tehlikeli maalesef.kullanma kılavuzundada özellikle belirtiliyor içine çamaşır suyu dökmeyin diye.garanti kapsamı dışı olur eğer servislik bi iş olursa

TE="salvia, post: 36958234, member: 468923"]Anlattığınızın aynısı bu gece çamaşır makinemizde oldu.
Canım çok sıkkın gerçekten.
Bu gece bütün makinelerin bozulası geldi herhalde.
Makineniz kaç senelik?
O markanın yumuşatıcısını kullanmıştı annem, açıkçası sevdik biz.
Onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum ama tabi bulaşık makinesine çamaşır suyu dökmek konusunda pek bir fikrim yok.
Çok dökmüş de olabilirsiniz.

Not: Çamaşır makinemiz bozuldu dedikten sonra söylediğiniz markanın yumuşatıcını kullandık ve memnun kaldık demem çok enteresan olmuş ama uzun süre önce kullanmıştık.
Onu da belirteyim.[/QUOTE]
makine daha 1 senelik ...her zamanki kadar koydum ama köpüresi tuttu

Valla ben de genelde camasir suyu dokuyorum bir mahsurunu gormedim

Yalniz servis cagirdiginda camasir suyu doktum falan deme hic

[QUOnilis, post: 36958301, member: 588286"]yaptım onu ama tekrar köpürdü normal mi bu[/QUOTE]
Köpük bitene kadar kısa programda tekrar tekrar çalıştır canım, bi süre sonra gidiyor o köpük[/QUOTE]
dur deneyeyim yoksa uyku tutmayacak beni

Tuz haznesinin oraya birikmistir onu bos calistir program bitsin tekrar bir kac kez bos calistir her seferinde kopugu temizle duzelir

="Minilis, post: 36958280, member: 588286"]Ben de yemiştim bu naneyi, içinde çokça köpüklü su birikmişti, saatlerce bezle o suyu temizleyip, sonrada bir kaç defa deterjansız çalıştırınca makineyi düzelmişti[/QUOTE]
kesintisiz olarak mı çalıştırdın canım ... makinenin sesi bi garip çıkınca korkuyorum ben

kesintisiz olarak mı çalıştırdın canım ... makinenin sesi bi garip çıkınca korkuyorum ben[/QUOTE]
15 dklık kısa programı var benimkinin, arka arkaya çalıştırmıştım, ama sesi bi garip çıkıyosa bilemedim şimdi

boş çalıştırın bikaç kez .. denediniz mi ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…