iyş geceler arkadaşlar , direk konuya gireceğim kusura bakmayın.... yemekli misafirim vardı , yedik eğlendik .. misafir gittikten sonra çay bulaşıklarınıda makineye kaldırıp yağlı olduğu içinde az biraz domestos akıtıp makine mi çalıştırdım... gayet güzel yıkamaya başladı ...tam yatacaktım ki sesinde bi değişiklik hissettim ... makineyi bi açtım ki benim makine köpürmüş ... (kullandığım gerçek domestos değil a 101 den almıştım bu arada çiçeğim diye bi marka ama önce de kullanmıştım ) ilk defa yapmadım ben bu çamaşır suyu işini daha önceleride yapmıştım ama böyle bir şey gelmedi başıma .... neyse içini temizledim duruladım boş çalıştırayım dedim su çıkması gereken yerden köpüklü su akıyor ... korktum kapattım ama denedim gene 2 sefer daha gene köpüklü su çok moralim bozuldu ya eşya kullanmasını mı bilmiyorum nedir 1 senelik makinayı bozdum sanırım başına böyle bir şey gelen var mı bana yardımcı olur musunuz lütfeeeennnn ne yapayım sizce servis çağırayım mı ??? hata bende garanti kapsamında da olmaz ... bide ona para ayırmak gerekecek offfff