Yok hayır canım ya. Bildigin deterjansiz koydummalum markanın koyu kıvamlı çamaşır suyundan mı atmıştın canım
canım su çıkartan pervaneler var ya onlar çıkarabilirsen çıkar.bazı modellerde kolay çıkıyor.benim makinenin kullanma kılavuzunda eğer makinenizde köpük varsa pervaneneleri çıkarıp yıkayın yazıyorduYok hayır canım ya. Bildigin deterjansiz koydum
canım su çıkartan pervaneler var ya onlar çıkarabilirsen çıkar.bazı modellerde kolay çıkıyor.benim makinenin kullanma kılavuzunda eğer makinenizde köpük varsa pervaneneleri çıkarıp yıkayın yazıyordu
inşallah işe yarar canımcımEvet yaa Allah razı olsun doğru hemen yapayım.
inşallah işe yarar canımcım
hemen çıkardım pervaneyi yıkadım. Tekrar çalıştırdım baktım yine kopuk var. Bu kopuk nerden geliyor.
o kadar durulamaya rağmen hala nasıl köpük çıkar bende anlamadım canım.çokta çalıştırıp kapatma makineyi canım bozulur elinde kalır Allah korusun.nette bak bakalım neler yazıyor köpüren makine için.olmazsa mecbur servise vercenhemen çıkardım pervaneyi yıkadım. Tekrar çalıştırdım baktım yine kopuk var. Bu kopuk nerden geliyor.
tuzu falan tam makinanın değil mi? az ise belki köpüğü kıramıyordur diye tahminde bulunayım, o tuz o işe de yarıyor bence :)) az kireçli veya çok kireçli suda köpük oluşması değişir ya ordan mantık yürüttüm :)
Tamam canım sagol bı bakayım hemeno kadar durulamaya rağmen hala nasıl köpük çıkar bende anlamadım canım.çokta çalıştırıp kapatma makineyi canım bozulur elinde kalır Allah korusun.nette bak bakalım neler yazıyor köpüren makine için.olmazsa mecbur servise vercen
normalde suyunuz az kireçliyse üstüne de tuz gelince olmuştur belki köpürme nedenlerinden biri olarak o yazıyor.Tuzunu daha yeni koydum. Aslında doğru mantık . Ama kopuruyorda kopuruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?