merhaba. bende hiç tuz kullanmadım bu zamana kadar. hiç sararma da olmuyor. ışıl ışıl hepsi. kullanmamanı tavsiye ederim servisler de önermiyor zaten. ben hepsi bir arada olan tabletlerden kullanıyorum. calgonit yani yeni adıyla finish çok iyi. ekstra parlatıcı koyuyorum o kadar.
cahilliğimi bağışlayın makinayı yeni kullanmaya başladım bende şimdi tuz ışığı yanmaya başladı tuz olmadanda çalışabilirmi makina yani yıkama yapabilirmi bir zararı olmazmı
ben de aynen,hiç tuz kullanmadım,servis önermedi,makinemin markası ARÇELİK.ben de parlatıcı yerine elma sirkesi kullanıyorum...tv de bi gün izlerken parlatıcının bulaşıklara son anda döküldüğünü ve durulama yapmadığı için son derece kanserojen olduğunu öğrendim..doktorlar kesinlikle önermiyor...ben de kullanmıyorum..lütfen bu tür şeylere dikkat edelim..biz bayanlar eşimizden ve çocuklarımızdan sorumluyuz,bile bile bardaklarımız parlasın diye kanserojen maddeler yedirmeyelim,içirmeyelim...konuyu saptırdım ama söylemek istedim,bilmeyen varsa öğrensin diyea.s.konuya dönecek olursak,bulaşıklarım pırıl pırıl,bardaklarımda en ufak bi çizilme bile olmaz...calgonit 3ü bir arada tablet kullanıyorum..çok memnunum...a.sa.sa.s
arkadaşım tuz ve parlatıcı kullanmıyorum demişsin ama üçü bir aradalarda hepsi oluyor zaten bende tuz koyuyorum parlatıcı yerine elma sirkesi koyuyorum deterjan olarakta kalgonitin sıvı deterjanını kullanıyorum ama bardaklar açısından hiç memnun değilim benim dediğim arkadaş bimin ucuz deterjanını kullanuyormuş tuzda komuyor ama bardakları pırıl pırıl acaba bu bimin deterjanımı güzel bilmiyorumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?