Bulaşık Makinası Parlatıcısı Mucizesi

Canim dun bi arkadasim soylemisti yeni hali almisti hali satan kisi soylemis dun sasirmistim bu gun senin yazdigini gorunce onayladim en yskin zamanda evde ki lekeli halilarima deniycem

ben denedim tüm halılarıma hemde markalı halılarımın hepsi..... yanlız az kullanmak gerek ve köpürdüğü için iyi durulamak şart

ben tüm halılarıma denedim hemde markalı tüm halılarım.... tek leke kalmadı .önemli olan az kullanmak ve köpürdüğü için çok iyi durulamak şart....

Evet canım sıvı parlatıcı ben bimden alıyorum sıvı bir ürün yeşil rengi....çok az döküyosun ve siliyosun ama bu arada halılarında polyester karışımı olmazsa daha iyi sonuç alırsın yani akrilik halılarda daha başarılı sonuç.... Naylon karışımı halım yok bilemeyeceğim onlarda da iyi sonuç verirmi eğer akrilikse halınız iyi sonuç alacağınızı umuyorum....

Bn halımdaki oje lekesinden muzdaribim buna bi oneriniz varmı kızlar ya
Benimde çocuk halıma misafir çocukları ojeyi boca etmişlerdi hemen halının o kısmını asetonla silip yıkadık hiçbir leke kalmadı yalnız hemen dökülür dökülmez müdahale ettik bekleyen bir leke ise yorum yapamayacağım.....

çok güzel bi bilgi vermişsin cnm az önce halım lekelendi sildim az iz kaldı şimdi hemen dediğini yapıyorum teşekkürler

Çok teşekkürler bilgi için,annemin bembeyaz halısına kızım meyve suyu döktü sildik ama sarımtırak bir leke kaldı ve çok kötü duruyor bu yöntemi deneyeyim inşallah işe yarar.

halımdaki çay lekesini kara kara düşünüyordum bende hemen bu akşam deneyeceğim paylaşım için çoooooooooooooooook teşekkür ederim :):):):)

kızlar ben aptal gibi gittim döktüm parlatıcıyı halıya bu seferde sarı sarı lekeler kaldı heryerinde koslayla sildim yine çıkmadı
yarın yıkamaya vercem
ama benim parlatıcım limonluydu lütfen aklınızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…