• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bulaşık makinanızından çıkanlar sizinde lekelimi hep :((((((((

bende parlatıcı haznesındekı ok ne işe yarıyorkı dıyordum sayenızde oğrendım :)

şimdi baktım benım 3le 4 arasında bi yerde duruyor bu zamana kadar bişi olmadı neysekı:nazar:

benim başıma gelmedi çok şükür ama şu üçü birarada tabletler pek yeterli olmuyormuş hepsini ayrı ayrı kulanmak daha etkili oluyor.. toz deterjanlarda bardakları çiziyor.. ben reklam olmasın ama ersağ kullanmaya başladım 5 ay oldu çok memnunum birde 15 günde bir makinanızı temizlemenizi öneririm çok faydası oluyor....:23:

benim başıma gelmedi çok şükür ama şu üçü birarada tabletler pek yeterli olmuyormuş hepsini ayrı ayrı kulanmak daha etkili oluyor.. toz deterjanlarda bardakları çiziyor.. ben reklam olmasın ama ersağ kullanmaya başladım 5 ay oldu çok memnunum birde 15 günde bir makinanızı temizlemenizi öneririm çok faydası oluyor....:23:

açıkcası ben her türlü deterjan denedim tatlım :50: :50:fakat dediğin ürünü hiç duymadımda görmedimde buralarda ersağ hangi firmaya ait artı 15 günde bir nasıl bir temizlik yapıyorsunuz siz makinanıza

senin makinende sorun olmasın canım o zaman:26:

açıkcası ben her türlü deterjan denedim tatlım :50: :50:fakat dediğin ürünü hiç duymadımda görmedimde buralarda ersağ hangi firmaya ait artı 15 günde bir nasıl bir temizlik yapıyorsunuz siz makinanıza

canım ersağ networking sistem ile satılıyor hangi şehirdesin bilemiyorum ama sitesinden araştırabilirsin ersağ yaz çıkar ben 15 günde bir yine aynı firmanın ürünleri ile temizliyorumm.. ben bu ürüne sağlık açısından geçmiştim çok da memnunum diğer ürünlerinide kullanmaya başladım düşünürsen yardımcı olabilirim açıklayabilirimmm özelden yazarsın araştırınca..

Vestel markaysa çöpe at ,beyaz eşyada uzak durun bu markadan!

benimde arçelik makinam lekeli çıkarıyordu ve durulamıyordu bardaklarla su içince acı tad alıyorduk servisi çağırdık bir parçasını değiştirdi 60 tl verdik şimdi yeni gibi çalışıyor.

benimde arçelik makinam lekeli çıkarıyordu ve durulamıyordu bardaklarla su içince acı tad alıyorduk servisi çağırdık bir parçasını değiştirdi 60 tl verdik şimdi yeni gibi çalışıyor.

doğrudur tatlım annemdede aynı sorun var onunkide arçelik ama sorunu gideremediler oda değiştirdi makinasını ammaaa benimkiii alındığı günden beri böle saçmöa bir makina anlkıyacağın en kısa zamanda değiştiricem vallahiii ........

sanıırm şu an itibari ile sorunu kısmen hallettim parlatıcıyı en az seviyeye almışdım deterjanıda az miktarda bıraktım 3 lü ürünlerden kullanmıyacağım bir daha en azından kirli gibi çıkmadı bu akşamki bulaşıklar bu sefer hayret ama genede tam değil ne edelim bunada şükür şimdilik ...:19::19:

Back