Arkadaşlar ne zamandır denemediğim ürün denemediğim program kalmadı her şeyim eksiksiz ( parlatıcı v.b. ) olduğu halde ne edersem edeyim benim makinadan çıkan cam eşyalarımda su lekeleri alacalı bulacalı yağlımsı yağlımsı ben usandım sık sık elimde yıkıyorum bende ardından kurulamasam bile pırıl pırıl bardaklarım sizlerin içindede bu problemle karşılaşan veyahut nasıl bir yöntem izlememle ilgili bilgisi olanlarınızn varmı arkadaşlar lütfen imdat deliriyorum makina var elimde yıkıyorum yahuuu.....ya atıcam makinayı bir dahada eve bulaşık makinası namına bir şey almıcam vallahii ......
arkadaşım merhaba benim eşim arçelikte teknisyen, kendisine sordum şimdi parlatıcı ayarını 3 kademeye alınması gerektiğini söyledi. parlatıcısı tam dolu ise 3 ayara alman gerekirmiş. sormak isteidğiniz birşey varsa yardımcı olabiliriz
canımmm şükürrr seni ve eşini ALlah gönderdiki hemen okuyan sen oldun vestel benim makina bende bir ara çağırdım yetkili servisden arkdaşları onlarda na benzer bişeyler dediler bir şeyler yaptılar fakat sonraki 2 - 3 yıkama sonrası yine aynı oldu eşinizin söylediği 3 ayar nasıl yapılır bilmiyorumki yol gösterirseniz sevinirim ......
canım deterjan kutusunun içinde ayarlar var onu 3 e getireceksin
Kullandığınız deterjan hepsi bir arada olanlardansa parlatıcı ayarını düşürmeyi deneyin, parlatıcı fazla geliyordu belki, bir de yıkama bitince makina daha sıcakken kapağını açın buharı çıksın...
yarım kesilmiş ve sıkılmış limonu kaşıklık sepetine koyup makinayı öyle çalıştırın bulaşıklar ışıl ışıl çıkar
bende aynı dertten muzdarıbım,
neyaptıysam olmadı...
Tüm bardaklarım ve,cam eşyalarımı çizdi,gökkuşağı rengine bürüdü iğrenç duruyorlar
bardakları daha kırılmadan,atmaktan ve yenısını almaktan bıktım valla.
calgonit pırlanta kullanın çok temiz yıkıyo
bende artık bir tek benim makinamı böle demeye başlamışdım sitedekilerin bir kısmına sordum ay bizde hiç böle problem yok diyorlar kk dada çıkmayınca böle sorunları olan makinamı cezalandırmaya karar vermek üzereydim arkadaşım ne etcez biz yawwww yokmu bu işin çaresi acebb
bana gelenler sadece birde deterjanı değiştirin dediler sadece o günden beri deniyorum işde fakat sizin dediğinizide denedim artık parlatıcı koymıcam bakalım netice ne olucak tşkler .....bnmkide siznki gibiydi.servis çağırdım 3 bir arada olan tablet kullanmayın yada makineye tuz parlatıcı koymayın dedi.fazla geliyormuş.hem tablet hemde makinenn içindekiler.şimdi tablet kullanmayı bıraktım sade toz deterjan kllanıyorum o gun bugundur tık demedi maşallah.
bulasık makınesının tuzundan kaynaklanıyor olabılır yanı bızım oyleydı...tuzu bıtmıstı...ıgrenc yıkıyordu ama sonra duzeldı....
bana gelenler sadece birde deterjanı değiştirin dediler sadece o günden beri deniyorum işde fakat sizin dediğinizide denedim aslında çünki fakat birde artık parlatıcı koymıcam bakalım hiç netice ne olucak tşkler .....
bayıldım kırmızıyla işaretlediğim kelimelere 4 bağlacı yanyana aynı cümle içinde kullanmanıza.
evet birde bunu deneyelim bakalaım cnm sağol inanınki bıkdım bıkdım bıkdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?