PARDON BEN ÇOKMU GERİ KALMIŞ MAKİNA KONUSUNDA SENİ KUTLARIM BULAŞIK MAKİNASINI ÇIKARANIN BİLE AKLINA GELMEMİŞTİR KUTLARIM SENİ:Roflol::Roflol:
ıspanak konusu çok tehlikeli, tablette kullansanız deterjan artıklarının makinanın bi yerlerinde kalma olasılığı çok yüksek ve dolayısıyla bunların ıspanaklara yapışması. diğer fikirler ilginç
süper çok akıllısın tulişim mutlaka pek çok kişi yapıyordur ama bilmeyenler için bende ocağın ızgaralarını bulaşık makinasında yıkarım sevgiler canımKızlar bulaşık makinanızda Bulaşıklar dışında neler yıkıyorsunuz?
Naçizane önerilerim olacak.
Mesela ben ıspanaklara ön yıkamayı burda yapıyorum.Ama tabii makinada tuz kullanıyorsanız denemeyin.Ben tablet kullandığım için makina tuz bölmesi boş,bu nedenle rahatça ıspanaklara duş aldırabiliyorum.(Makina boşken tabii)
Deterjan koyarak ise,plastik veya kumaş çiçeklerinizi yıkayın..Pırıl pırıl çıkıyorlar.Ha bir de normal bulaşıklarla beraber sarı veya kırmızı altınlarınızı da çatala,bıçağa takarak yıkamaya bırakırsanız inanılmaz parlak ve temiz çıktıklarını göreceksiniz.Gerçi benim renkli altınım yok ama kayınvalideminkileri yapıyoruz,ışıl ışıl çıkıyorlar.
Bu arada sizin önerilerinizi de bekliyorum.
ben sadece fikrimi söyledim, evet ön işlem ama ben kendi adıma diyorum gene de cesaret edemem, kaynatıp yeşil suyun atılması da arıtmaya girmez labaratuvarda bazen ne gibi işlemlerle deterjanları arıtamadığımızı gördüm çünkü. ama dediğim gibi bu benim fikrim sadece fikrimi söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?