- 23 Eylül 2014
- 277
- 216
- 103
- Konu Sahibi moon_light0313
-
Benimde çocuk halıma misafir çocukları ojeyi boca etmişlerdi hemen halının o kısmını asetonla silip yıkadık hiçbir leke kalmadı yalnız hemen dökülür dökülmez müdahale ettik bekleyen bir leke ise yorum yapamayacağım.....Bn halımdaki oje lekesinden muzdaribim buna bi oneriniz varmı kızlar ya
çok güzel bi bilgi vermişsin cnm az önce halım lekelendi sildim az iz kaldı şimdi hemen dediğini yapıyorum teşekkürlerHalılarınıza dökülen çay v.s lekelerde az miktarda parlatıcıyı döküp bezle siliyoruz ve hiçç leke kalmıyo ben hep bu yöntemi kullanırım malum küçük çocuğunuz varsa halılardaki leke kaçınılmaz ama artık sorun olmaktan çıktı paylaşayım istedim....
Çok teşekkürler bilgi için,annemin bembeyaz halısına kızım meyve suyu döktü sildik ama sarımtırak bir leke kaldı ve çok kötü duruyor bu yöntemi deneyeyim inşallah işe yarar.Halılarınıza dökülen çay v.s lekelerde az miktarda parlatıcıyı döküp bezle siliyoruz ve hiçç leke kalmıyo ben hep bu yöntemi kullanırım malum küçük çocuğunuz varsa halılardaki leke kaçınılmaz ama artık sorun olmaktan çıktı paylaşayım istedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?