Bulantımı bu ne oldugunu cözemedim:(

justis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
776
1
arkadaslar nasıl anlatacagımı bilemiyorum ama denicem yinede 2aydır midemde bir sorun var ara ara gecip tekrarlıyor ama bulantı midemde degil sanki midem bogazımda oluyor hep nasıl anlatacagımı bilemiyorum konusurken fln kuscak gibi oluyorum bazen bogazıma dügümleniyor sanki midem oan kussam rahatlicam ama sorun mide kısmımda degil midem agzıma geliyor sanki offff anlatamıyorum ya bulantı hapı iciyorrum hicbir faydası yok napıcam ben :çok üzgünüm:

yemekler yemek boruna geri kaciyor sanirim canim..
mide kapakciginda bir sorun olabilir.
eger bununla beraber yanma falan varsa reflu oluyor galiba..
yemek yedikten sonra yuruyus yap biraz asla egilme uzanma..

yanma yok cnm :KK43: midem bogazımda sanki heran cıkartacak gibiyim,bugün sabahtan beri aynı durumdayım midemin icinde bulantı yok ama bogazıma dügümleniyor o kısmımda kalıyor konusurken fln kuscak gibi oluyorum sorunum bu tam olarak anlatamıyorumda sanırım :1no2:

yok anladim sanirm baya.
mide kapakciginda bi problem olabilir.
bi de ben de burda duymustum bir tatli kasigi kuru nane yiceksin.
baya bastiriyor o midendekileri. suyu felan da cekiyor.

ama oncelikli olarak tika basa yeme ve yemeklerden sonra yuruyus yap.. faydasini gorursun umarim.

tsk ederim cnm bugünüde feci bi sekilde gecirdim senağlama nane yi denicem mutlaka dktra gitmek istemiyorum korkuyorum sanırım bayıltarak mideden parca alıyolarmıs :uhm:

bence teşhis konulmadan korkman yersiz.belki basit bi ilaçla tedavi edilebilcek bişey.anlattığın kadarıyla reflüye benziyor.ama sinirselde olabilir. sinir ilk önce mideyi etkiler.

X