• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bulantım yok neden

lokumnazli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2024
98
13
3
28
5+3 haftalık hamileyim. Henüz bulantılarım başlamadı. Ya boş gebelik olursa diye korkuyorum. Bulantılarınız ne zaman başladı

5+3 haftalık hamileyim. Henüz bulantılarım başlamadı. Ya boş gebelik olursa diye korkuyorum. Bulantılarınız ne zaman başladı
Hiç başlamadı.
9 ay boyunca belirtisiz geçirdim hamileliği. Sıkıntı yapmayın hiç, illa birşeyler yasanicak diye bir şart yok.

Hiç başlamadı.
9 ay boyunca belirtisiz geçirdim hamileliği. Sıkıntı yapmayın hiç, illa birşeyler yasanicak diye bir şart yok.
Ay inşallah benimde hiç başlamaz belirti olmayınca acaba bir sıkıntı mı var diye düşünüyor insan

Ay inşallah benimde hiç başlamaz belirti olmayınca acaba bir sıkıntı mı var diye düşünüyor insan
Evet çok iyi anlıyorum sizi bende öyle düşünürdum acaba birşey mi oldu diye ilk 3 4 ay haftada bir kontrole giderdim. Sonra alıştım galiba durdum artık :))

hem daha çok yeni gebeliğiniz hem de herkeste her belirti olacak diye bir şey yok korkmayın, kimi çok bulantılı geçirir kiminin hiç bulanmaz. Kimi her konuda çok rahat geçirir kimi ayağa kalkamaz.. herkesin hamileliği farklı

Merhabalar. Bende de aynı korkular var. İştahsızlık var fakat bulantı yok. Sanki ilk günler daha çoktu. Ben de 5+3üm. Bir kez de boş gebelik yaşadım geçen yıl. Doktorlar stres yapmayın diyorlar. Gel de yapma 🙄

Back