Cnaim çok geçmiş olsun dikkat et kendine sağlıkla gelsin yavrucugunuzKızlar 2.5 aylık gebeyim 1 aydır haftanın neredeyse 4 gunu agır gecırmeye basladım. Kuru bulantı genelde kusamıyorum sürekli sislik hali depresiz halsiz haldeyim 3 kez acile kaldırıldım serum sonrası taşikardi meydana geldi carpıntıdan uyuyamadım.ekşime gecen haftalar da cok yogundu yeni gecti.
Biliyorum herkeste farklı ama ablam bi gun uyanacaksın hersey gecmiş olacak dedi
Sizin bulantılarınız şikayetleriniz nezaman bitti? Ne olur moral verin tost ceviz yogurt yemekden içim cıktı tiksinmekden yoruldumprilam rennie gaiscon kullanıyorum
Ayyy tüh yaaaCnaim çok geçmiş olsun dikkat et kendine sağlıkla gelsin yavrucugunuzgörümce hamile 7. Haftada başladı bulantılari şuan 16. Haftasında hala geçmedi prilam kullanıyor ama bana mısın demedi
Benim de son birkaç gündür bulantılarım yoğunlaştı 11.haftdayım ben de ama geçeceği yerde daha da arttı sabahlarıydı sadece şimdi akşamları da bulanıyo canım midemKızlar 2.5 aylık gebeyim 1 aydır haftanın neredeyse 4 gunu agır gecırmeye basladım. Kuru bulantı genelde kusamıyorum sürekli sislik hali depresiz halsiz haldeyim 3 kez acile kaldırıldım serum sonrası taşikardi meydana geldi carpıntıdan uyuyamadım.ekşime gecen haftalar da cok yogundu yeni gecti.
Biliyorum herkeste farklı ama ablam bi gun uyanacaksın hersey gecmiş olacak dedi
Sizin bulantılarınız şikayetleriniz nezaman bitti? Ne olur moral verin tost ceviz yogurt yemekden içim cıktı tiksinmekden yoruldumprilam rennie gaiscon kullanıyorum
benim tamamen geçmemişti ama 3-3.5 aydan sonra rahatlamistim. her gün kusarak geçiyordu o zamana kadar. kokular yüzünden çok bisey de yiyemiyodm. sonradan yavaş yavas azaldı. aynı ilacı vermişlerdi bana da ama ben etki göremediğim için kullanmayı bırakmistm boşuna ilaç içiyorum gibi geliyodu. Allah yardımcın olsn az daha sabret azalır inşallah.Kızlar 2.5 aylık gebeyim 1 aydır haftanın neredeyse 4 gunu agır gecırmeye basladım. Kuru bulantı genelde kusamıyorum sürekli sislik hali depresiz halsiz haldeyim 3 kez acile kaldırıldım serum sonrası taşikardi meydana geldi carpıntıdan uyuyamadım.ekşime gecen haftalar da cok yogundu yeni gecti.
3 ayin sonuna dogru genelde geciyor sana tavsiyem sabah ac karnina tuzlu cubuk kraker ye o iyi gelmisti bana bide arabaya binecegim zaman hep limonlu su icerdim bunlar rahatlatiyordu beni (bu arada limonlu suyun fazlasi zararliymis canim ama cubuk krakeri dene)Kızlar 2.5 aylık gebeyim 1 aydır haftanın neredeyse 4 gunu agır gecırmeye basladım. Kuru bulantı genelde kusamıyorum sürekli sislik hali depresiz halsiz haldeyim 3 kez acile kaldırıldım serum sonrası taşikardi meydana geldi carpıntıdan uyuyamadım.ekşime gecen haftalar da cok yogundu yeni gecti.
Kraker 5. Haftadan beri kullanıyorum zaten onlar bilinen seyler bana duzenli prilam kullanmak iyi geldi ve az sık yemek. Bazen oluyor hicbirsey fayda etmıyor. El yapımı naneli Limonata cok iyi gelıyor3 ayin sonuna dogru genelde geciyor sana tavsiyem sabah ac karnina tuzlu cubuk kraker ye o iyi gelmisti bana bide arabaya binecegim zaman hep limonlu su icerdim bunlar rahatlatiyordu beni (bu arada limonlu suyun fazlasi zararliymis canim ama cubuk krakeri dene)
Anladim gecmis olsun ins cabuk atlatirsin gercekten cok zor oluyoKraker 5. Haftadan beri kullanıyorum zaten onlar bilinen seyler bana duzenli prilam kullanmak iyi geldi ve az sık yemek. Bazen oluyor hicbirsey fayda etmıyor. El yapımı naneli Limonata cok iyi gelıyor
Dr bana 3 aya kadar bitenden var 9 ayda bitmeyende bar dediKızlar 2.5 aylık gebeyim 1 aydır haftanın neredeyse 4 gunu agır gecırmeye basladım. Kuru bulantı genelde kusamıyorum sürekli sislik hali depresiz halsiz haldeyim 3 kez acile kaldırıldım serum sonrası taşikardi meydana geldi carpıntıdan uyuyamadım.ekşime gecen haftalar da cok yogundu yeni gecti.
Sabah kalkınca dilini fırcala dedi (diş değil dil) kraker ye bol bol dedi 3 ayda geçti ama kuzen imin 9 ay sürdüDr bana 3 aya kadar bitenden var 9 ayda bitmeyende bar dedi
Sizde de kusarken karnınızda ağrı batma oluyor muCnaim çok geçmiş olsun dikkat et kendine sağlıkla gelsin yavrucugunuzgörümce hamile 7. Haftada başladı bulantılari şuan 16. Haftasında hala geçmedi prilam kullanıyor ama bana mısın demedi
Ben hamile değilim de görümcem de oluyorduSizde de kusarken karnınızda ağrı batma oluyor mu
Ben kusarken çok zorlanıyorum karnımda çok kasılıyor ağrıyor sonrasında korkuyorum bi şey olacak diyeAdetime 9-10 gün varken başlamıştı 6 aylıkken bitmişti koma halinde yatmıştım çok zor biliyorum biraz daha sabır
Bişey olmaz korkmaBen kusarken çok zorlanıyorum karnımda çok kasılıyor ağrıyor sonrasında korkuyorum bi şey olacak diye
Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de 19 haftalık hamileyim. Hamileliğimin 5. Haftasından 16-17. Haftasına kadar bulantım devam etti. Özellikle uyandığımda hep bi öğürme hissi ama kusamama... bitiriyordu beni ama şuanda çok şükür çok nadir oluyor.Kızlar 2.5 aylık gebeyim 1 aydır haftanın neredeyse 4 gunu agır gecırmeye basladım. Kuru bulantı genelde kusamıyorum sürekli sislik hali depresiz halsiz haldeyim 3 kez acile kaldırıldım serum sonrası taşikardi meydana geldi carpıntıdan uyuyamadım.ekşime gecen haftalar da cok yogundu yeni gecti.
TeşekkürlerÖncelikle çok geçmiş olsun. Ben de 19 haftalık hamileyim. Hamileliğimin 5. Haftasından 16-17. Haftasına kadar bulantım devam etti. Özellikle uyandığımda hep bi öğürme hissi ama kusamama... bitiriyordu beni ama şuanda çok şükür çok nadir oluyor.
İllaki kişiden kişiye değişiyordur bu ama inşallah sizin de bir an önce biter. Allah kolaylık versin.
Sizde de kusarken karnınızda ağrı batma oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?