bulantıların geri gelmesi :/

ikizler_woman

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2018
58
47
8
33
KKTC
Merhaba Anneler ve güzel anne adayları. 12 haftalık hamileyim. ve bu güne kadar şiddetli bulantılarım ya da kusmalarım hiç olmadı. fakat bugün şiddetli bulantıyla uyandım. 12. haftada tekrar mide bulantıları yaşayan oldu mu ? ve bu normal mi?

12 haftalık gebelikte bebeklerde tırnak, göz kapakları, saç gibi yapılar oluşmaya başlar. Bu yapıların oluşumu sürecinde, mide bulantısı, özellikle sabahları başlayan bulantı, kadınlarda sık görülür. Dolayısıyla, 3.aydan sonra başlayan bulantı sizi korkutmamalıdır. Bilakis, bu dönemdeki sabah bulantıları, bebeğin uzuvlarının ve vücut yapılarının sağlıklı geliştiği anlamına gelir. Netten buldum canım umarım seni rahatlatır

Ben 7 aya kadar afedersin istifra etmeyip 7. ayda kiraz yedikten sonra çıkardığımı biliyorum. Midem bile bulanmiyordu hatta ilk başlarda ilk kizimda. Ikinci kizimdada bazen kesiliyor bazen ara ara istifra etmemekle birlikte doguma kadar süren bulantilarim oluyordu cnm. Normaldir bence

canım çok teşekkür ederim. okadar da araştırdım internette karşıma çıkmamıştı:/ ondan oluyor demekki bugun de iyi bir sabah geçirmedim valla

inşallah canım bugun doktor kontrolümüz var herşey yolundadır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…