7. HaftaBulantılariniz ne zaman başladı kızlar
Hamile olduğumu öğrenmeden önce sabah bulantılarım oluyordu. 7.8. haftada tamamen bitti. Mide bulantıları herkes de farklılık gösterir.
Bende 6. Haftadayim daha yok bulantım7. Hafta
İnşallah benimde olmaz benim daha yokHamile olduğumu öğrenmeden önce sabah bulantılarım oluyordu. 7.8. haftada tamamen bitti. Mide bulantıları herkes de farklılık gösterir.
İnşallah benim olmaz sadece baş ağrısı çok fazla su içtiğim halde8.haftadan sonra
Bende bugün 6 haftalık oldum hiç bulantım olmadı Buda biraz tedirgin ediyor beni siz nasılsınızBende 6. Haftadayim daha yok bulantım
Neredeyse hiç olmadı rahattım.Bulantılariniz ne zaman başladı kızlar
Ayy bende öyleyim şuan cinsiyet belli miNeredeyse hiç olmadı rahattım.
6-7 hafta arası baş dönmem oldu sürekli. Peşine de bulantı ama sadece sabah. Bir daha kesildi 7 den sonra.
Bende aynıyım canım kızımda çok bulantı yaşadım bunda sadece baş dönmesi haftaya cuma randevu aldım inşallah kalp atışını duymak içinBende bugün 6 haftalık oldum hiç bulantım olmadı Buda biraz tedirgin ediyor beni siz nasılsınız
Benim ilk hamileliğim bende sadece halsizlik var bide arada kasıklarıma ağrı vuruyor benimde haftaya cuma kalp atışı randevum inşallah sorun yokturBende aynıyım canım kızımda çok bulantı yaşadım bunda sadece baş dönmesi haftaya cuma randevu aldım inşallah kalp atışını duymak için
Bende haftaya cuma aldım inşallah canım belirtiler normal ama herkez bir değil yeni yerleşiyor ya bebiş normal kasık ağrısı olmasıBenim ilk hamileliğim bende sadece halsizlik var bide arada kasıklarıma ağrı vuruyor benimde haftaya cuma kalp atışı randevum inşallah sorun yoktur
Evet normal diyorlar umarım herşey yolundadır hepimiz için ilk deneyim olduğu için biraz tedirgin oluyorum tabiBende haftaya cuma aldım inşallah canım belirtiler normal ama herkez bir değil yeni yerleşiyor ya bebiş normal kasık ağrısı olması
İnşallah canım tedirgin olma düşünme hamileliğin tadini çıkar bebisinleEvet normal diyorlar umarım herşey yolundadır hepimiz için ilk deneyim olduğu için biraz tedirgin oluyorum tabi
Teşekkür ederimİnşallah canım tedirgin olma düşünme hamileliğin tadini çıkar bebisinle
İnşallah olmaz çünkü berbat birşeyBende 6. Haftadayim daha yok bulantım
Biliyorum ya bir koku alsam bulaniyordum hemen ama yemeden kesilmemistimİnşallah olmaz çünkü berbat birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?