Bulantılar ne zaman başladı

Hamile olduğumu öğrenmeden önce sabah bulantılarım oluyordu. 7.8. haftada tamamen bitti. Mide bulantıları herkes de farklılık gösterir.

Bende bugün 6 haftalık oldum hiç bulantım olmadı Buda biraz tedirgin ediyor beni siz nasılsınız
Bende aynıyım canım kızımda çok bulantı yaşadım bunda sadece baş dönmesi haftaya cuma randevu aldım inşallah kalp atışını duymak için

Bende aynıyım canım kızımda çok bulantı yaşadım bunda sadece baş dönmesi haftaya cuma randevu aldım inşallah kalp atışını duymak için
Benim ilk hamileliğim bende sadece halsizlik var bide arada kasıklarıma ağrı vuruyor benimde haftaya cuma kalp atışı randevum inşallah sorun yoktur

Benim ilk hamileliğim bende sadece halsizlik var bide arada kasıklarıma ağrı vuruyor benimde haftaya cuma kalp atışı randevum inşallah sorun yoktur
Bende haftaya cuma aldım inşallah canım belirtiler normal ama herkez bir değil yeni yerleşiyor ya bebiş normal kasık ağrısı olması

Bende haftaya cuma aldım inşallah canım belirtiler normal ama herkez bir değil yeni yerleşiyor ya bebiş normal kasık ağrısı olması
Evet normal diyorlar umarım herşey yolundadır hepimiz için ilk deneyim olduğu için biraz tedirgin oluyorum tabi

6-8 hafta arasında başladı. En zoru da 8. Haftaydı. Zamanla azalarak 12. Hafta gibi bitti sayılır. Bazı günler 16. Haftaya kadar da nadiren oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…