BULANTI ve KUSMA:(

minik_prince

dunyada en boyuk xosbextlik sevilmekdir❤
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
3.406
3.690
83
29
Baki
Merhaba annishler bulantiniz ve kusmaniz ne zaman gecti?sizi rahatlatacak yiyecekler varmi?bi toplanalim sohbetleshelim

Daha gecmedı ama cok olmadıgı için sorun etmıyorum :) ılk zamanlar zofran ılacıyla ayakta duruyordum okadar kotuydum :/

Daha gecmedı ama cok olmadıgı için sorun etmıyorum :) ılk zamanlar zofran ılacıyla ayakta duruyordum okadar kotuydum :/
Kacinci haftandasin kuzum?ben ilac icmek istemiyorum serum yazmishdi doktorum ama serumdan sonra yine ayni durum bashliyomush o zaman neden zehirliyimki minigimi ilaclarla dedimde demesine ama gunu gunden dahada cogaliyo:)

Tam olarak geçmedi ama bayağı azaldı baş dönmelerim çok var

Bazi anne adaylarimiz yazmishki balta gibi birden bire kesiliyo bendd umutla o gunu bekliyorum

Bende o günü sabırsızlikla bekliyorum çünkü çok bulantım oluyordu nasıl desem sanki bütün kanim çekiliyormuşta ben bayılcak gibi oluyordum bunun üstüne birde bas dönmelerim başladı

Bende o günü sabırsızlikla bekliyorum çünkü çok bulantım oluyordu nasıl desem sanki bütün kanim çekiliyormuşta ben bayılcak gibi oluyordum bunun üstüne birde bas dönmelerim başladı
Hee kuzum bende oyleyim surekli koltuga yapishik vaziyyetdeyim:)))

Benim kusma yok ama tiksinme var. Bulantıda bi gün iyi bi gün daha kötü günü gününü tutmuyor. Bi hamile kalıyım herşeyi yicem diyordum

Ben 5 ay kusmuştum koma halinde yatıyordum şükür doğurdum kurtuldum darısı sizlere kizlar

Benim kusma yok ama tiksinme var. Bulantıda bi gün iyi bi gün daha kötü günü gününü tutmuyor. Bi hamile kalıyım herşeyi yicem diyordum
Yok yok bende fena kusma vardi bulantidan hic konushma 9 ay benim buzdolabim bombosh kaldi eve cogu zaman gelmiyorduk koku geliyordu bana heryerden

Canimmmm dogurdunmuuuAllah bagishlasin anali babali hagirli evlatlardan olsun inshAllahen son senle konushmushuz kac aylik kizmi erkekmi?

Doğurdum tatlım erken doğum yaptim 37 gun once dogurdum 8 aylik doğdu kizım 14 ocakta kucağıma aldım amin Allahım hepimizin çocuklarını bizlere bağışlasın kızım oldu ..

Doğurdum tatlım erken doğum yaptim 37 gun once dogurdum 8 aylik doğdu kizım 14 ocakta kucağıma aldım amin Allahım hepimizin çocuklarını bizlere bağışlasın kızım oldu ..
Gercektenmiben baya bekledim 40+1 gunlukken 15 ocaga 2 saat gece dogurdumaslinda 14 ocak oglen 12 de suyum geldi gece saat 2 de dogurdum

9haftalık hamileyim ve her sabah kusmaktan içim çıktı. Dilerim kesilir bir an önce. Arada gözüm de kararıyor. Su dalgaları görüyorum ve görme zorluğu yaşadığım oluyor 10dk falan.
Tiksinme hat safhada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…