- Konu Sahibi minik_prince
-
Kacinci haftandasin kuzum?ben ilac icmek istemiyorum serum yazmishdi doktorum ama serumdan sonra yine ayni durum bashliyomush o zaman neden zehirliyimki minigimi ilaclarla dedimde demesine ama gunu gunden dahada cogaliyo:)Daha gecmedı ama cok olmadıgı için sorun etmıyorum :) ılk zamanlar zofran ılacıyla ayakta duruyordum okadar kotuydum :/
Bazi anne adaylarimiz yazmishki balta gibi birden bire kesiliyo bendd umutla o gunu bekliyorumTam olarak geçmedi ama bayağı azaldı baş dönmelerim çok var
Bazi anne adaylarimiz yazmishki balta gibi birden bire kesiliyo bendd umutla o gunu bekliyorum
Hee kuzum bende oyleyim surekli koltuga yapishik vaziyyetdeyim:)))Bende o günü sabırsızlikla bekliyorum çünkü çok bulantım oluyordu nasıl desem sanki bütün kanim çekiliyormuşta ben bayılcak gibi oluyordum bunun üstüne birde bas dönmelerim başladı
Benim yeni başladı kusmalarMerhaba annishlerbulantiniz ve kusmaniz ne zaman gecti?sizi rahatlatacak yiyecekler varmi?bi toplanalim sohbetleshelim
Az kalmishBenim yeni başladı kusmalar
Üç aylığız
Yok yok bende fena kusma vardi bulantidan hic konushma 9 ay benim buzdolabim bombosh kaldi eve cogu zaman gelmiyorduk koku geliyordu bana heryerdenBenim kusma yok ama tiksinme var. Bulantıda bi gün iyi bi gün daha kötü günü gününü tutmuyor. Bi hamile kalıyım herşeyi yicem diyordum
Canimmmm dogurdunmuuuBen 5 ay kusmuştum koma halinde yatıyordum şükür doğurdum kurtuldum darısı sizlere kizlar
Ne güzelAz kalmishbenim 17+5 gunluyimde kesildi hep derlerdi ilk haraketinde gecib gidecek die inanmiyordum ama gercekten oyle oldu shimdi 5 aylik oglum yanimda ara sira dushunuyprum ne gunlerdi be die
Canimmmm dogurdunmuuuAllah bagishlasin anali babali hagirli evlatlardan olsun inshAllah en son senle konushmushuz kac aylik kizmi erkekmi?
InshAllahNe güzel
Darısı başımıza
GercektenmiDoğurdum tatlım erken doğum yaptim 37 gun once dogurdum 8 aylik doğdu kizım 14 ocakta kucağıma aldım amin Allahım hepimizin çocuklarını bizlere bağışlasın kızım oldu ..
Gercektenmiben baya bekledim 40+1 gunlukken 15 ocaga 2 saat gece dogurdum aslinda 14 ocak oglen 12 de suyum geldi gece saat 2 de dogurdum
Birlikte inshAllah canimAynı zamanlarda hastanedeymişiz Allahım anali babalı buyütsün tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?